• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
hej

witam i ja deszczowo...mam wrażenie, że jesień nastała, a my jeszcze nawet nie bylismy na wakacjach. W sumie to może i dobrze bo jakbym teraz miała po górach maszerować to raczej bym wymiękła
Mati się nudzi na maxa...pokłada się i co chwilę tylko pyta "co ja mam robić?" a ja dostaję w dekiel dosłownie.
Już z rana byliśmy u lekarza w nowej przychodni. Cieszę się bo tutaj przyjmuje super lekarka (słyszałam o niej same dobre rzeczy) i powiedziała, że wyleczy mi Oliwkę. Mam nadzieję bo nie mam już siły z tym wszystkim. Jednak nic mnie tak nie rozkłada jak choroba dziecka, a teraz mam chorych dwoje dzieci :(((

to wstawiam też moją piosenkę ze ślubu: ‪Bon Jovi - Thank You For Loving Me‬‏ - YouTube

Cwietka oryginalna piosenka ;-)
Mysmy mielitylko przyjecie wiec piosenki nie było..Ja miałam różne "wymarzone"...
‪Seweryn Krajewski (Wielka miłość) Czekam na te jedna chwile‬‏ - YouTube Oryginalnie ;-)
‪tomasz karolak - kancelaria - zabiorę cię właśnie tam‬‏ - YouTube
‪Piotr Rubik "Psalm dla Ciebie"‬‏ - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=ZoJg_9GgvEY
Ewa[/B] dobre he he he. Uwielbiam Stuhra Obu ;-)
A teraz ja srednio muzyki slucham a Pan Maz ma baardzo specyficzny gust jak na mena...No i potem laski do neigo jak do miodu..
Ulubione piosenki mojeg M :
"Blask milosci"
"Mały książe i Róża" Iga Porada
Mnie przyprawiaja o mdłości bo to ulubione te panny tez ..I słuchal je w lutym, marcu NA OKRĄGŁO...
Kiedys słuchalismy muzy razem choc nam się "mijał' gust teraz ma znajomych z tym samym gustem i ja juz niepotrzebna jestem...A na pierwszych randkach słuchaliśmy Univers...
‪Universe" Głupia żaba"‬‏ - YouTube
Chyba nawet nie pamieta jaka jest moja ukochana piosenka..
‪Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You‬‏ - YouTube

To u nas gusta muzyczne na szczęście podobne. Oboje lubimy Chopina, Stan Getz, Maleńczuka, Lao Che i Voo Voo. Trochę się rozjeżdżamy przy kubańskich pieśniach rewolucyjnych (przez - na szczęście krótki - okres czasu miłość Małżona) i polskim hip hopie - typu Paktofonika (mój licealny sentyment ;-) ) Ale na ogół wszystkiego i tak słuchamy razem :-)
A no i o Świetlikach zapomniałam - na drugiej randce Małżon mi puścił piosenkę z tekstem "Nie bądź gnidą, poczuj free dom, maleńka" ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
To u nas często leci: (kolejność przypadkowa) Soyka, Republika, Raz Dwa Trzy, Myslovitz, Turnau (ostatnio rzadko), Możdżer, Jarrett, Stańko, Voo Voo (Mąż się prawie rozpłakał, jak się dowiedział, że nie ma już biletów na krakowskie Męskie Granie), trochę muzyki dawnej typu Jordi Savall (ale mało mamy płyt, ku rozpaczy mojego Męża ;)), no i co tam jeszcze... hm... trochę Steczkowskiej, trochę Stinga, Niemen od święta (bo to nie muzyka na co dzień - ale nie "Dziwny jest ten świat" itp., tylko bardziej Norwidowskie kawałki). I jeszcze dużo dużo innych. A największe zaskoczenie tego roku to Brodka - jakby mi ktoś powiedział jeszcze niedawno, że kupimy jej płytę, to bym padła ze śmiechu ;) A tu proszę - kupiona :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry