• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

To ja siedze w latach 60-tych..Beatlesi moja miłość....Turnau, Grechuta w ogóle poezja spiewana więc i SDM KOCHAM ich...Myslivitz, Univers sentyment patriotyczny ;-) Wilki...W ogóle ja mam baaaaaaaaaaaaaaaardzo szerki gust ale najlepiej zeby bylo baaaaaaaaaardzo sentymentalnie ;-)

reklama
Znalazłyśmy sobie świetną zabawę z Idą - ona wysypuje klamerki z pudełka, a ja je wsadzam na miejsce, ona z powrotem wysypuje, a ja znów sprzątam. Ubaw po pachy :-D

A to efekt zabawy

Załączniki

• SAM_7798.jpg
    SAM_7798.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
A Pucek właśnie próbuje jeść porwanego na kawałki chrupka z miseczki. Efekt jest taki, że chrupek jest na ziemi, a miseczka na głowie :D Ale kilka kawałków wylądowało w paszczy, więc jest sukces ;) No i siedzi grzecznie i mi nie wchodzi na kolana - a o to chodziło ;)

Sentymentalnie się porobiło widzę, he he:-D
U nas piosenka ślubna to Celine Dion-I'm your lady.

Gusta musyczne hmmm. M zatrzymał się na etapie lat 80-90-tych. Typu papa dance, modern talking i takie tam. Ja uwielbiam obecny pop,dance i wszelkie techno. Bardzo podobają mi się dobrze zrobione też covery starych przebojów.

A jak mnie bierze na sentymentalny powrót do młodości to słucham sobie depeszów. Tak:tak:! Byłam i jestem depeszówą:tak: i fanką głosu Dava:rolleyes:.

Sarka, Elena, Gabriella, Renczysia buziaki dla maluszkow na 7 miesiecy:tak:
Ewa jak sie Franus czuje?Ma jeszcze temp?
Jak czytam te wasze posty co wasze dzieciaczki wyprawiaja to az sie serce smieje:tak:
Bodzinka no krotko mowiac Fifi to miesozerca, prawdziwy facio:-D
Gufi widze ze waga naszych maluchow jest bardzo podobna.Tydzien temu Jas wazyl 6700 i jutro idziemy sie znowu wazyc.A za kazdym razem jak go klade na wage to mam serce w gardle by tylko bylo wiecej:sorry2:

A Jas juz zasnal bo dzis praktycznie w ogole nie spal.Zobaczymy jak bedzie nocka wygladala:sorry2:Ale mimo tego ze czlowiek czasem taki zmeczony ze na pysk pada to jak patrze na Jasia to od razu dostaje mocy z milosci do niego:tak:

Asia, Franek już chyba w porządku. Ok. 37 stopni ma przez cały dzień, ale ewidentnie lepiej się czuje, bo nadążyć za nim nie mogę...:)

Bodzinka, jak lubisz Bitelsów, to obejrzyj sobie "Across the Universe" - musical robiony na podstawie ich piosenek. Robili go ci sami ludzie, którzy potem nakręcili "Mamma mia". Moim zdaniem "Across..." jest lepszy. A główny bohater... mmm...:)
To początek filmu:
‪Beginning of "Across the Universe"‬‏ - YouTube
I dwa chyba najbardziej znane kawałki:
‪Across the Universe - Hey Jude‬‏ - YouTube
‪All You Need Is Love - Across The Universe‬‏ - YouTube (uu... z dubingiem hiszpańskim mi się znalazło ;))

To u nas często leci: (kolejność przypadkowa) Soyka, Republika, Raz Dwa Trzy, Myslovitz, Turnau (ostatnio rzadko), Możdżer, Jarrett, Stańko, Voo Voo (Mąż się prawie rozpłakał, jak się dowiedział, że nie ma już biletów na krakowskie Męskie Granie)

My w tym roku zrezygnowaliśmy z Męskiego z powodu Dzidziusia :-( Nawet byśmy ją wzięli na koncert, ale za długo będzie trwał. W zeszłym roku ledwo do końca dostałam. Może za rok pójdziemy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry