• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ewa no to spoko bo u nas paczki rano a listonoszka k.11,12 :-) Karolowi się ta mala strasznie spodobała ;-)
CRISTALLLLLLLLLLLLLLLl
Własnie sobie wyobraziłam Krolcie z siatka na motyle jak się skrada i much łapie...No umre ze smiechu od samego rana ;-)
No ja chyba jednak pojade....Do tego chyba w piątek ja sie wyrobie...Wsio by było oki ale NIE SCHNIE MI NIC!!!!!!!!!!!!!! Chyba wezme brudne i popire u babci..No i jeszcze się zastanawiam bo pogoda kiepska a w prognozy przestałam wierzyc wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
No to ciesze sie, ze się podobają..Ja na pewno cosik ze Szczytna przywioze ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy się i my. Dziś noc była ciężka. Już prawie wyszła druga dolna dwójka i dzidziuś jęczał przez sen i trzeba było ciągle do niego wstawać. Lusia ostatnio zaliczyła kilka uderzeń głową o podłogę, bo co chwila kładzie się na boku - w pozie modelki, głowa podparta o rękę i buja się w przód i w tył no i w końcu leci, niestety czasem w tył :-( No ale nie mogę przecież patrzeć się na nią przez 24h. Pogoda bleee, a w południe wybieramy się wózkiem do babci. Trzeba będzie się jednak jakoś do tramwaju wepchać.
Buziaki dla wszystkich solenizantów i zdrówka dla Franusia!

Hej.
Mżżżyyyy!!! Do doopy taka pogoda:wściekła/y:!!!! Jest koniec lipca a my jeszcze ani razu nad wodą nie mieliśmy okazji być:no:.

He he he to macie bujną wyobraźnie! Siatka na motyle hihihi dobre. Mam na chwilę obecną trzy owadożery. Tłustosza, rosiczkę i kapturnicę. Marzy mi się jeszcze muchołówka oczywiście ale z nią jest problem bo zimą musi mieć okres spoczynku w temperaturze poniżej 10 stopni. Nie mam takiego miejsca w domu (nie licząc lodówki:-D). Ale może kiedyś spróbuję i z muchołówką.

Cristal dzbanecznik też robi wrażenie fakt.

Krolcia to na zime do lodówki ja;-)
My tez nie bylismy jeszcze nad woda bo jak pogoda była to cos a jak zaplanowane to pogody niet. Do tego ja zgubiła parasol wrrrrrrrrrrrrrrrrr.Chce do fryzjera przed wyjazdem ale nie wiem czy kasy styknie..

u nas tez "syf na polu" jak to ladnie ujela ewa ;)

bylysmy na sczepieniu wzw B. Alicja jak zwykle powala waga 6500g ;) czyli ponizej 3 centyla, a wzrost 25 centyl.

cristalrose - u nas z odkopywaniem to samo. Alicja w nocy doslownie wedruje po lozku - czasem znajduje ja w drugim koncu. spiworek w zwiazku z tym tez nie wchodzi w gre, bo by krepowal jej ruchy i wybudzalaby sie. dlatego staram sie ja w chlodne dni cieplej ubierac do spania i tyle :)

ewa - ja wypatruje dzis listonosza z paczka. i Ty tez daj znac, jak dojdzie, bo ja w poniedzialek wyslalam

Akurat wtedy kiedy nie pada Mikolino śpi,obudzi się i będzie deszcz wrrr albo wyjdę tak jak wczoraj i zacznie padać :///

Cristal - u nas problemu z odkopywaniem się za bardzo nie ma, bo w domu ciepło. Na górze jakieś 24 stopnie. Przykrywam Smrodylli tylko nóżki, bo śpi z gołymi stopami. W nocy się wierci i często sie cała w ten kocyk poobwija, ale jakoś zawsze te nogi ma przykryte.

Cristal mój Mikolo śpi w śpiworku,więc odkryć się nie odkryje :-)

Ale leeeeeejjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeee masakra :-(((((((((((((((((((((((

O, Gufi, to może już doszło, bo wczoraj dwa awizo listonosz zostawił - że niby nie było mnie w domu o 13... Grr... Lenie paskudne... Ja wiem, że to nie lekka robota, ale bez przesady... Dziś wyskoczę na pocztę, jak Mąż wróci i z Puckiem zostanie.

Franulo śpi pod kocem polarkowym. Odkopuje się, ale jak już zaśnie, to chwilę ten koc na nim leży ;) Jak jest chłodniejsza noc, to mu rajtuzy zakładam i mam pewność, że będzie mu ciepło. Dziś spał też w pulowerku, bo pocił się po czopku.

Pucek siedzi pod głośnikiem i śpiewa z Soyką - nie wiem, komu lepiej wychodzi...:D A właśnie leci nasza pierwsza piosenka z wesela... ... ...
‪Stanisław Soyka - "Niech całuja Cię moje oczy"‬‏ - YouTube

reklama
Ewa jak masz nowe skrzynki a przesyłka jest większa (U nas na awizo pisze pakiet) to listonosz naeet jej nie zabiera ze sobą bo i tak jej nie włoży do skrzynki, tylko od razu awizo...Wiem bo kiedys afere zrobiłam, ze w domu byłam a tu zonk awizo i mi pani mowi, ze oni nie daja rady nosić tych przesyłek a do nowych skrzynek one nie wejda a kluczy już nie maja...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry