Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bezsensu :] ale twist offy za drogie stanowczo.Pokażę Wam, co jemy dzisiaj w domuZrobiłam wczoraj sernik z kulkami Ferrero Rocher w środku
W oryginale taki: Kuchnia Agaty: Sernik z niespodzianką czyli Ferrero Rocher Cheesecake
U mnie trochę innyDałam kilo sera, całe kulki, a posypka jest z kakao. Ale też pycha
Nie zwracajcie uwagi na kolory, bo się bawiłam, ale w połowie mi się znudziło i zostawiłam takie nijakie
![]()
gufi cięzko mi powiedzieć co ja bym zrobiła...może wolałabym sie położyć i porobić te badania -ale z kolei sporo ich juz zrobiłaś, co więc konkretnie by chcieli jeszcze? niech by ci ściśle powiedziła co i po co! A waży malusio rzeczywiście...a próbowałaś jej mm dawać?
Powiedziała, że do końca 2 roku życia trzeba brać wit. D, niezależnie od tego, czy dziecko na mm czy na piersi... A Wam co mówią lekarze? Bo ja to jej tak średnio wierzę![]()
Ewuś, wygnałam męża na pocztę - skutek taki że w końcu poszły do ciebie spodenki