U
użytkowniczka r
Gość
Bodzia super płaszczyk :-)
Tunia kciukasy zaciśnięte żeby z mężem się ułożyło.
I buźki dla malusiej niuni :-)
Tunia kciukasy zaciśnięte żeby z mężem się ułożyło.
I buźki dla malusiej niuni :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Jeszcze zdarzyło się wcześniej, ze dwa razy spał, ale od prawie dwóch tygodni jest jedna drzemka tylko.
), a jak się Dzidziolina obudzi, jedziemy na zakupy. Siostra ma sporą listę, a my zabieramy się przy okazji. Może jakieś spodnie uda mi się trafić.Cristal - trafiłaś na jakąś wyprzedaż taką "stalszą", sezonową? 7,50 to w sumie fajna cena ;-)ja ostatnio co weekend piekę coś słodkiego, choć nie powinnam bo mi na wadze wybiło + 3 nowe kg
ale to chyba przez ten nuva ring, który na tydz przed @ odstawiłam bo ciagle byłam zmęczona, libido zerowe, a nawet na -, normalnie królowa lodu,
i od kilku dni czuję się lepiej, nie jestem już tak zmęczona, juz kolejny raz się przekonałam, że się na hormony nie nadaję
a małżon robi obiad, i ciągle pyta czy się może przytulić, a ja mu, że NIEale na spacer z nami go wzięłam, buty mi kupił
dobrze, dobrze, jeszcze się na nowy żakiet na wesele załapię
potrzymam go tak jeszcze trochę, a niech się chłopak pomęczy trochę...
![]()
ale kolejnych dwóch tygodni sluchania mamusia i tatuś bym nie zniosła. zwlaszcza, że ja już widzę, że malego to naprawdę oglupia. cały czas było mama, tata i się nauczył i fajnie reagował, a teraz ja mówię "chodź do mamy", a teściu leci i mówi "ma-mu-si"... i Miki naprawdę się w tym mota i nie wie co ma robić. nosz k..wa.