asia1981
Fanka BB :)
Witam;-)
Fifi wszystkiegonajlepszego na 10 miesiaczkow:-)
Tunia u nas tez jest problem niejedzenia
Tyle ze u nas dochodzi jeszcze czasem biegunka.Wczoraj zrobil 8 kup.I wku**** mnie juz nasz pediatra
Bo za kazdym razem ide z tym samym problemem, ze Jas nie chce nic jesc i do tego robi bardzo duzo kupek a on ciagle to samo, ze zeby
Ja juz nie wiem co o tym myslec:-(No i ta jego niska waga z ktora nic nie robi.Alez mam dziesiaj nerwa grrrrrrrrrrr.
Milego dnia babolki.
Fifi wszystkiegonajlepszego na 10 miesiaczkow:-)
Tunia u nas tez jest problem niejedzenia
Tyle ze u nas dochodzi jeszcze czasem biegunka.Wczoraj zrobil 8 kup.I wku**** mnie juz nasz pediatra
Bo za kazdym razem ide z tym samym problemem, ze Jas nie chce nic jesc i do tego robi bardzo duzo kupek a on ciagle to samo, ze zeby
Ja juz nie wiem co o tym myslec:-(No i ta jego niska waga z ktora nic nie robi.Alez mam dziesiaj nerwa grrrrrrrrrrr.Milego dnia babolki.
byłam przed chwilą wyskoczyc po jedną fakturę do pracy, to poszłam oczywiście w samej koszuli i było cieplutko! aż się chciało stanąć w słoneczku i jak kotek się poprzeciągać
no żesz u mnie dieta cud to chyba ciąża tyle się starałam by schudnąć po ciąży do najniższej wagi co miałam w środku ciąży i ani jak nie schodziło mi, a teraz już 1,5 kg mniej od dnia kiedy się dowiedziałam że jestem w ciąży 
w pierwszej schudłam 4kg w drugiej 8kg, to ile mam obstawiać teraz 
ale co prawda mam ten paskudny wstręt do słodkiego, zapijam się natomiast wodą z cytrynką, nawet jak chciałam wspomniec ten smak rozpuszczającej się czekolady w ustach to zgadzam się pamiętam ale od tego mnie jeszcze bardziej odpycha, no i wiem że do 6-7 miesiąca tak może być, czyli goodbye słodkie makowce na święta, a tak je lubię... a potem już po świętach jak będzie to będę miała żer na wszystko, bo na razie powraca słonina z cebulą mmmmmnnnniam
a ja się z minuty na minutę czuję coraz bardziej wyrodną matką
Mam nadzieję, że bardzo jej się pupina nie odparzy