• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Już mam koło zmienione:tak:. Zadzwoniłam do szwagierki, żeby z chłopem wpadli do mnie. Poszedł wentyl a nie guma. Nie tak źle. Zobaczę, gdzie tu u nas wulkanizacja to podkleją to cholerstwo.

Ewa kup sobie test ten strumieniowy i sprawdź jak masz ochotę. Bo albo faktycznie zaciążyłaś albo sobie wkręcasz bo bardzo chcesz:tak:

reklama
Wilocia - tulaski

Krolcia - sama próbowałaś zmieniać oponę??? Rispekcior. Ja tam nawet sama nigdy nie tankowałam. Brudne sprawy pozostawiam facetom ;-)

Ja chyba zaraz do łóżka uciekam. Dzisiaj znów ja wstaję do Smrodylli (wczoraj miałam wolne z okazji gorączki), więc za chwilę i tak będzie pewnie pobudka :-(

Krolcia, Mąż też się ze mnie śmieje ;) Ale spoko, poczekam. Mam zwykły test, więc jeszcze min. 1,5 tygodnia. Myślę o tym dość często i pewnie dlatego wszystko mi się z jednym kojarzy ;)
Chociaż faktem jest, że mleko mi bardzo smakowało ;)

Kończę Króla Maciusa, bo dostałam ponaglenie o recenzję. I kombinuję, jak jutro wyrobić się ze wszystkim i o niczym nie zapomnieć. Rano muszę wyszykować Pucka do żłobka, wypełnić ankietę i umowę dla niego, wygrzebać jakąś garsonkę na "ślubowanie" i jeszcze parę innych rzeczy załatwić, a już o 12 Pucek musi być w żłobku, a ja o 13 na uczelni :/ Masakra jakaś...
Boję się o niego. Żeby tylko nie płakał...

Niezły bajer :) Za 150 zł :/
Ja postanowiłam, że w drugiej ciąży nie będę chciała poznać płci dziecka. No chyba że mi się odwidzi ;)

Skończyłam Króla Maciusia. Smutno się kończy...

Kurcze, okropnie mi żal Pucka, że musi jutro zostać w tym żłobku. Panie dziś mówiły, że fajnie się bawił, ale po jakimś czasie zaczął się za mną oglądać i mina mu trochę zrzedła, ale akurat był podwieczorek i się zajął jedzeniem...
Zastanawiam się, jak im jutro pójdzie usypianie go. O 12 zje u nich obiad, potem wypadałoby, żeby się zdrzemnął, bo rano chyba nie zdąży... Buuu...

Hej.
Dziś znowu nerw z rana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wypowiadam wojnę sąsiadom. Wprowadzili się latem nowi z kotem. I tego kota buch przez balkon:crazy:. Kot szlaja się gdzie chce i albo wróci albo nie. Najwidoczniej ich to nie obchodzi. A kot jak już przyjdzie pod klatkę to go ktoś wpuści do środka a on wtedy w najlepsze mości sobie legowisko w moim WÓZKU:angry:!!!! Już 4 noc z rzędu przespał na klatce w wózku Daniela. Nosz kuźwa!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja lubię zwierzęta ale no nie życzę sobie spania OBCYCH zwierząt w wózku mojego dziecka, za dużo wymagam czy co?

Cristal buziaki dla 11-miesięczniaka !!!!!!!!!!!
Bodzia jak Lolo dzisiaj?

reklama
Cristal WOW no tak dziś 13 jeszcze miesiąc i roczek. Bużka!!!
Krolcia ja mam awersje do kotów ale dlaczego to się na otwarty srednio nadaje ;-)
A spanie w wózku??//// Roznisłabym..Jeszcze go obsika i co?? Kupia Wam nowy??? Wrrrrrrrrrrrr
Lolo w nocy gorączka, dziś kaszle ale na ucho nie narzeka..Ale jak dotykam to boli...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry