Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

cwietka nie chcę cię wcale straszyć, ale Idulek po prostu jeszcze nie wpadła na ten super schowek w dvd, gdzie można upchnąć wszystko zaczynając od paluszków, kończąc ciasteczkamiCo do histerii - u nas to samo. Najgorzej jest przy piekarniku. Pokrętełka są najciekawszą rzeczą pod słońcem. Komputer też. Cieszę się, że dvd jej nie kręci, bo niestety jest bardzo dostępne i nie da się go wyżej przestawić.
. Było lepiej, pewnie dzięki syropowi, który podałam wieczorem ale i tak nie ma rewelacji takiej jak jeszcze zanim się to marudzenie zaczęło
.
. Genialna sprawa. Dzięki temu ma wszystko pochowane gdzie trzeba a nie leży na jakieś stertce
w widocznym miejscu.
. Widzę, że jedzie w naszym kierunku straż pożarna ale myślę sobie pojedzie dalej, a ona podjeżdża pod nasz blok
! Okazało się, że się pali w sąsiedniej klatce. Poszło niby jakieś zwarcie na kablach kablówki. Szybka reakcja i to, ze straż w miarę blisko miała zdusiła to zanim zrobiło się niebezpiecznie
. Ale gorąco mi się zrobiło nie powiem
. 
.
.