• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hehe ja tez kupilam lozeczko 140/70 ale bym nie weszla do niego bo mogloby sie zawalic, no ale patrzac na to ze CWietka 20 kg lzejsza....:-D
odnosnie jakis guzkow to ja jak juz powszechnie wiadomo wszystkim sie przejmuje i mam schizy, W ma w gornej czesci przedramienia takie cos nieregularnego ksztaltu niezbyt twarde i czesci ramieniowej drugie.. on mowi ze ma to "od zawsze" a ostatnio masowalam mu nogi i wyczulam cos podobnego w brzuchatym lydki co prawda te noge mial calkowicie zmasakrowana (narty, zlamanie otwarte z przemieszczeniami i masa odpryskow) no ale ciagle o tych 3 guzkach mysle i go podpytuje czasem a on sie na mnie wscieka ze cos wymyslam a on to ma stale...:sorry2: no i do lekarza nie chce isc bo po co skoro on to ma ciagle od lat:dry: a ja wole nie czytac co to miesak po poscie mamolki.
spanie z dzieckiem nieeeeeeeeeeeeeeeeeee hehehe czasem musimy bo juz nie daje rady wstawac 1000 razy, dzis od 4 wstawalam 6 a o 6.30 pobudka, na szczescie spalysmy od 8 do 9.30:shocked2: ale i tak padam na twarz.
W kwesti pracy mam doline na maksa.. dobija mnie to ze nie jestem osoba ktorej spada z nieba hehe i mam poczucie ze im bardziej sie czlowiek stara tym mu trudniej a ludzie ktorzy wszytko olewaja i kreca nosem dostaja wszystko na tacy... masakra, zolc mnie zalewa niestety, brzydka rzecz i nie zdarza mi sie czesto ale niestety od jakiegos czasu mnie zalewa na pewna sytuacje:sorry2: bleee i nie mam pojecia jak sie jej pozbyc:wściekła/y:

reklama
Kurna! Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje :wściekła/y: Ale może to i lepiej, bo gdyby Ida miała takie łóżeczko to jeszcze zamiast z Małżonem, bym z dzidzisuiem spała :-D

Cristal - pomocy!!! Gdzieś był filmik Cypriana (chyba na zamkniętym) - jak się bawi taką wyrzutnią piłek. Nie mogę go za chiny znaleźć, a to wyrzutnia mnie interesuje. Jak się to to nazywa?

Maksiu zasnął, a ja muszę ogarnąć parę rzeczy, m.in. napisać wypowiedzenie umowy na internet do Netii, umówić się na czyszczenie sukni ślubnej, wystawić ją na allegro, wystawić taki duży blat-biurko na allegro, ogarnąć narzędzia męża z pokoju Maksa ( w jego pokoju mamy składzik, bo mały śpi z nami w sypialni), podzwonić po szkołach dla psów (muszę zamówić jakieś konsultacje tudzież szkolenie z podstawowego posłuszeństwa), ustalić listę rzeczy do kupienia w Leroy Merlin (zasłony, żabki itp do pokoi), ściągnąć, uciąć, przeszyć i wyprasować zasłony, które kupiłam (ale ten punkt chyba jak wróci mój małż, bo nie mam drabiny a chyba za bardzo nie mogę wyciągać rąk do góry :/). Aha no i zrobić obiad i ogarnąć ogólnie mieszkanie :) Mam wrażenie, że o czymś zapomniałam :P

łooo matko - nie da się więcej postów naprodukować???????????????

ainah kobito odpoczywaj a nie zapierdzielaj!! mi się nie chce nic, a ty z brzuszkiem i tyle planów...

sarka, ewwe ja coś odciąć pępowiny też nie potrafię. młody często śpi z nami. ba - praktycznie żadnej nocy nie prześpi całej w łóżeczku. póki co mi to nie przeszkadza. przestawić go do drugiego pokoju to jeszcze nie chcę. chyba bym spać nie mogła. no ale my też mamy domek, na dole salon, a sypialnie do góry więc dziecko ma spokój. a w ogóle to ostatnio często padamy całą trójką o 20 hehe jak dzieci :-D
poza tym to jedyna osoba, z którą spokojnie zostawię małego to mąż. z innymi to jakoś w stresie jestem bo wiem, że z tatą młody uwielbia siedzieć, a reszta to zdecydowanie na drugim planie jest...

no i miałam coś jeszcze pisać i nie pamiętam bo tyle naprodukowalyście, że nie nadążam :-)

Dziewczyny, ostatnio to ja w zasadzie nic nie robiłam, bo miałam marudzące dziecko i czułam się nieciekawie. Dziś czuję się dobrze, stąd ten zapał :-D Podejrzewam jednak, że parę rzeczy będzie musiał wykonać mąż: wystawić na allegro rzeczy i pościągać firany :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry