aluśka :)
Listopadowa mama '07
Olcia jak sie Oliwka czuje?
ewwe rozpieścił Cię synek tak śpiąc z Tobą;-)
z Amadną spaliśmy tak dla własnej wygodny a potem oduczanie jej tzn przyzwyczajanie do spania w łóżeczku to był płacz i lament
ale teraz na szczęście już tego uniknęłam i Martynka zasypia tylko i wyłącznie w domu w swoim łóżeczku no a na dworze to i w wózku zaśnie
A na jej nocne rozkopywanie znalazłam rozwiązanie w postaci śpiworka do spania :-) Miała jak była mała bodajrze to był rozmiar do 6m i teraz udało mi sie zakupić wiekszy rozmiar (9-12m) i sprawdza sie rewelacyjnie
Ewa my śpimy w pokoju z dziećmi i u nas innej obcji nie ma
a na wieczory nie narzekamy ;-)
Oby Pucek szybko sie zaaklimatyzował w żłobku
krolcia daj znać czy wysypka sie u niego pojawiła i czy gorączkował jeszcze
oby to była tylko ta trzydniówka
Missiiss dużo zdróweczka Wam posyłam
Mamolka czym się Oluś interesuje? Czym lubi się bawić?;-)

ewwe rozpieścił Cię synek tak śpiąc z Tobą;-)
z Amadną spaliśmy tak dla własnej wygodny a potem oduczanie jej tzn przyzwyczajanie do spania w łóżeczku to był płacz i lament
ale teraz na szczęście już tego uniknęłam i Martynka zasypia tylko i wyłącznie w domu w swoim łóżeczku no a na dworze to i w wózku zaśnie
A na jej nocne rozkopywanie znalazłam rozwiązanie w postaci śpiworka do spania :-) Miała jak była mała bodajrze to był rozmiar do 6m i teraz udało mi sie zakupić wiekszy rozmiar (9-12m) i sprawdza sie rewelacyjnie
Ewa my śpimy w pokoju z dziećmi i u nas innej obcji nie ma
a na wieczory nie narzekamy ;-)
Oby Pucek szybko sie zaaklimatyzował w żłobku

krolcia daj znać czy wysypka sie u niego pojawiła i czy gorączkował jeszcze
oby to była tylko ta trzydniówkaMissiiss dużo zdróweczka Wam posyłam

Mamolka czym się Oluś interesuje? Czym lubi się bawić?;-)
. Mały jeszcze śpi. Dziś Mateusza dziadek do przedszkola odwiezie, żeby młodego nie ciągać na ten chłód.
. Nikogo nie dopuszczałam do niego. Do Daniela mam już zdrowsze podejście.
a z M. to samo, nie wyobrazam sobie ze mogłabym ja gdzies z kims zostwic a ona by płakała wiec wole byc zawsze ja i wszedzie brac ja ze soba, wiem ze to głupie i chore ale ja nie potrafie inaczej....:-(