krolcia
Fanka BB :)
Mały dopiero zasnął. Minus tej drugiej drzemki, he he, bo spał dwie godziny! Ale nie zapeszając od godziny 15(podałam syrop) do teraz nie ma gorączki a wcześniej już po 5 godzinach była
. No i po tej drzemce miałam znowu swoje dziecko. Ślicznie się bawił uśmiechał i nie JĘCZAŁ! Zobaczymy jak będzie w nocy i jutro. On trzydniówki nie przechodził. Też mi przeleciało po głowie, że to może to. Czyli wysypka gdyby miała się pokazać to w jakim czasie? 24 od gorączki czy więcej?
. No i po tej drzemce miałam znowu swoje dziecko. Ślicznie się bawił uśmiechał i nie JĘCZAŁ! Zobaczymy jak będzie w nocy i jutro. On trzydniówki nie przechodził. Też mi przeleciało po głowie, że to może to. Czyli wysypka gdyby miała się pokazać to w jakim czasie? 24 od gorączki czy więcej?
pewnie jakby Franek spał z Wami w pokoju to mielibyście sypialnię zamiast jego pokoiku a pokój dzienny do swojej wieczornej również dyspozycji;-)
mi tam do tego daleko, mam problem oddać ją komuś na chwile na ręce, co dopiero do żłobka....ale ja mam problem z tym, wiem że nienormalna jestem

moze jak teściowa pojedzie to będę miała więcej luzu
Praca na stanowisku "pomocnik fryzjer" w dość ekskluzywnym salonie no ale cóż mimo miłej "pogawędki" przystało na niczym