Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Całe życie mieszkałam w kamienicy adm-owskiej. Doprosić się o nic nie idzie. Wymiana okien? Bardzo proszę. Pierwsze po zgłoszeniu po roku. Kolejne dwa po 2,5 roku, ostatnie po 3 latach. Wszystkie zgłaszane w jednym terminie. Samemu? NIE WOLNO! Przestawienie pieca? Oczekiwanie 3 lata! Wymiana drzwi? około 2 lata! Żadnej szansy na osuszenie budynku i usunięcie grzyba. Ot polska rzeczywistość.
ja z Amandą zjadłyśmy obiadek a Martynka jeszcze nie bo zapadła w sen zimowy
śpi od 12.00
w między czasie wpadłam na pomysł że skoro nie smarka się żadna to moze i uda sie Martynę w końcu zaszczepić
Zadzwoniłam do przychodni żeby się panie w rejestracji zapytały mojej pani doktor czy możemy się tak bez zapisu władować
Powiedziała że nie ma problemu i żebyśmy przyszły na 12.30 i tak też zrobiłyśmyja się dołączę, tylko dodam jeszcze Fifiego do tej listyMartynka, Alek buziaki na 11 miesięcy!!!
http://www.brzuszkijakmotylki.pl/bodzinka.html