Bodzinka
Lekko Stuknięta Mamuśka;)
Done ;-)dziewczyny dajcie linki do sygnatury to będzie łatwiej was odszukaći zagłosować
![]()
Głosowanie tylko do 6 listopada, raz dziennie :-) Fajne nagrody dodatkowe sa :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Done ;-)dziewczyny dajcie linki do sygnatury to będzie łatwiej was odszukaći zagłosować
![]()

a łzy to jej grochami leciały
niestety nie miałam możliwości zostawienia ja w domu z kimś a przed gabinetem samą się bałam dlatego też na czas szczepienia pani doktor ją próbowała zająć malowaniem żeby tak tego nie przeżywała a Martynia uśmiech od ucha do ucha i tylko rączki do obrazków na ścianie wyciągała i "dzidzi","didi",wołała
potem pielęgniarka ją zaważyła i zmierzyła
Ma już 79cm i waży 9570g
a następnie przeszła pani do szczepienia i już nie była Martyna taka wesoła pokrzyczała, popłakała ale i tak jak na 3 wkłucia była bardzo dzielna
ale nic nie powiedziała co podejrzewa tylko minę trochę taką "nie teges" zrobiła
no idziemy 14listopada na 16.00 usłyszeć co to jest

ale sama raczej nic głośno nie powiem.
Nie są tak ładne, jak te stare - takie zwykłe jednokolorowe, ale i tak chowam je pod ubrankiem, więc wsio ryba. Jutro pranie i pojutrze testujemy :-)Ano. Już dawno miałam to zrobić :-)Cwietka widzę aktualizację suwaczka he he.