• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dziewczynki chciałam się Wam pochwalić że za około 2-3 tygodnie z żoną wspólnika mojego męża,otwieram sklep z odzieżą używaną,mam nadzieje ze będzie dobrze.A jak nie to hm... trudno ale warto spróbować czegoś.Trzymajcie kciuki żeby było dobrze.

reklama
wpadłam sie pochwalić Amandy dziełami i zmykam na spacer:rofl2:
Myszka narysowana kredą
IMG_0318.jpg
i pszczółki (jej jest ta z różowymi skrzydełkami:rofl2:)elementy ja wycinałam ale ona sama je przyklejała i oczka namalowała:-)
IMG_0381.jpgIMG_0383.jpg

Dziewczynki chciałam się Wam pochwalić że za około 2-3 tygodnie z żoną wspólnika mojego męża,otwieram sklep z odzieżą używaną,mam nadzieje ze będzie dobrze.A jak nie to hm... trudno ale warto spróbować czegoś.Trzymajcie kciuki żeby było dobrze.
SUPER!!:-) Oczywiście trzymam mocno kciuki! Mam nadzieję, że spełnią się wszystkie wasze plany:tak:

zawsze mowilam; ze pierwsze dziecko jest na zachete i u mnie to prawda. Adas teraz to taki sygnal ostrzegawczy, aby za bardzo sie nie rozpedzac...

:) Dobre :) Wygląda na to, że moje pierwsze też ewidentnie na zachętę ;) Zobaczymy, co będzie dalej ;)

Fajnie :) Podaj adres to wpadnę jak będę w Rzeszowie :)
Zaopatrzcie się w ciuchy dla ciężarnych - mało ich w ciucharniach, a przydałyby się :)

My już po wizycie. Gardło opuchnięte, nos zatkany i zaczyna coś furczeć w oskrzelach :/ Kicha...
Mamy biseptol, probiotyk i jeszcze jakiś syrop na zapalenie górnych dróg oddechowych.
A poza tym mamy dziś postawić bańki. Sztuk dwie ;) Tylko w żadnej aptece u nas nie było. Jeszcze Mąż będzie szukał...

Na wyjazd do dziadków mamy wstępnie pozwolenie, ale jeszcze w czwartek musimy się pokazać. No a żłobek oczywiście odpada. W ogóle mamy szlaban na spacery. Szczególnie jeśli te bańki zdobędziemy. Tylko nie wiem, jak my je Puckowi postawimy - chyba go do przewijaka przywiążemy :/

Spacerek zaliczony :rofl2:

Krolcia teraz podobno nie wyszło bo nie spał:baffled: a w szpitalu po porodzie mił 3 razy robione i za każdym razem nie wychodziło no i jedne mówiły że to moze być przez to że wody płodowe tam ma w tych uszkach a jedna babka jej powiedziała przy wypisie już że ma nieprawidłową ich budowę że niby coś ma być proste a jest u niego skręcone:baffled::crazy: ale jeszcze tfu tfu nikt nie powiedział ze jest głuchy także jeszcze trzeba mieć nadzieje:-(

o mężuś już wrócił:rofl2: zmykam na obiadek:rofl2:

Aluśka nam pierwsze badanie też nie wyszło i mieliśmy stracha całe 24h. Na drugim już było na szczęście dobrze. Oby u tego malucha też skończyło się na strachu. Dzieła Amandy śliczne :-)

Cristal a skąd te kupy? U nas od 2 dni Luśka też ma lekką biegunkę. Około 5 razy na dzień rzadkiej kupy. Podejrzewam krowie mleko które pierwszy raz dostała jakiś tydzień temu. Na razie odstawiamy i obserwujemy. Gorączki na szczęście nie ma. Dostaje smectę. Apetyt ma, pije dużo. Kiedy wybrać się z tym do lekarza? Martwię się trochę, żeby się nie odwodniła.

renczysia trzymamy kciuki za powodzenie interesu! Zatrudniacie sprzedawcę czy same będziecie stać za ladą? :-)Moja kuzynka prowadziła taki sklepik, ale szybko upadł bo co lepsze ciuchy to sprzedawała za grosze po rodzinie lub brała dla siebie i nic sensownego już do sklepu nie zostawało. A taka pokusa jest na pewno duża!

Ewa Lusia od tygodnia też przesypia noc bez pobudki! Fajnie jakby to już zostało regułą :tak:

Głosy oddane na grudniowe piękności. A wszystkim chorowitkom dużo zdrówka życzymy.

reklama
Renczysia, to ja z Tobą wejdę w komitywę, jak się interes rozkręci, żebyś mi odkłada co fajniejsze ciuchy dla Pucka :) Będę tam podsyłać Mamę raz na jakiś czas, to je wykupi - oczywiście po normalnej cenie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry