• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Pierwsza!:p
Witam przy kawce przesłu****ąc płyty Adele:-pod razu lepszy humor....
Ja muszę się przestwić na wcześniejsze chodzenie spać bo dzis znów Milka wstała przed 7:sorry2:

wrublik siedziń na dupce i wypoczywaj, o pracy zapomnij:tak:wystarczy że masz ws domu koło kogo chodzić

uciekam bo maruda woła

Ostatnia edycja:
reklama
Pierwsza!:p
Witam przy kawce przesłu****ąc płyty Adele:-pod razu lepszy chumor....
Ja muszę się przestwić na wcześniejsze chodzenie spać bo dzis znów Milka wstała przed 7:sorry2:

wrublik siedziń na dupce i wypoczywaj, o pracy zapomnij:tak:wystarczy że masz ws domu koło kogo chodzić

uciekam bo maruda woła

od czasu jak rzuciłaś tu na forum że ją lubisz po raz pierwszy ją posłuchałam i tez mi się spodobała, ale ostatnio słyszałam, że jest chora na gardło i lekarze każą jej ucichnąć na dłuższy czas chyba coś około pół roku, by mieć siły nagrać suondtrack do nowego Bonda, a może coś mi się pomyliło
a na tyłku to mi chyba na pewno pozostaje siedzieć

Hejka!
Witam w dalszym ciągu zachrypnięta. Na zajęcia zdecydowanym się iść, może nie staracę głosu :sorry2:

Cristal - czy Cyprian już komunikuje, że chce na nocnik? U nas raz jedyny się zdarzyło - Małżon zszedł z małą, ona zaczęła robić kupsko, podeszła do nocnika, spojrzała na Małżona i poklepała nocnik. Ale to było tylko raz :baffled: I ciągle jej się od czasu do czasu zdarza zrobić w łóżeczku (bo u nas kupy tylko rano).

wrublik Tego to nawet nie wiedziałam:sorry2: to niech "odpocznie" od śpiewania bo jej głos dla mnie to mistrzostwo świata:tak:
Moja zamiast pełzać czy raczkowac - pupuje
:-D tak sprawnie jej to idzie że w mgnieniu oka jest tam gdzie chce, na kolanach nie chce

cwietka
zrób im dziś kolokwium:-D

Hej.
Kolejna zła noc za nami:-(. Oj poprzestawiało się w tej małej doopce. Najgorsze jest to, ze ni jak nie daje się go spacyfikować:no:. Im ja bardziej go uciszam tym on głośniej się drze kończąc na nocnej histerii:-(. Przez week m brał go do łóżka a jak zasnął to odkładał, ale ja tak nie dam rady(plecy). Efekt taki, ze dziś po pół godzinnej histerii wzięłam go do łóżka. Mam nadzieję, że szybko mu to przejdzie i nie przywyknie do spania ze mną.:-(:no:

Cwietka może jednak sól?;-)

cwietka też myślałam żebyś nie rezygnowała z zajęć a poprowadziła je ... szeptem, u nas wtedy nauczycielka języka często robiła publiczne dyktando, tzn, ona szeptem mówiła osobie przy tablicy zdania a ta osoba pisała na ocenę, reszta zapisywała wszystko w zeszycie i musiała podkreślać miejsca gdzie o czymś trzeba pamiętać, albo coś podobnego, u ciebie każdy może spróbować swoje siły przy tablicy nie na ocenę.

Dzień dobry :)
Ale piękne są przespane noce! Już zapomniałam jak to jest :) A wygląda na to, że u nas tendencja się utrzyma, bo już tydzień trwa :)

Frulik obudził się dziś godzinę po nas, więc pierwszy raz od nie wiem kiedy jedliśmy śniadanie sami z Mężem. A Franulo od rana w super humorze :)

Od wczoraj próbujemy siadać na nocniku. Jest dobrze, bo już z niego nie złazi po sekundzie, ale jeszcze nic się nie udało złapać. Sadzam go przed kąpielą, po spaniu i jak widzę, że idzie kupa - z tym ostatnim się dziś spóźniłam ;)

Na 9.50 idziemy dziś do lekarza. Zobaczymy, co powie o tym kaszlu.

hello

u nas noc odrobinkę lepsza (chociaż daleko jej do ideału:sorry2:)

Mysia po sniadaniu teraz godzinka szaleństw i spać

muszę jakoś zorganizować sobie czas i pojechać do taty do szpitala. Dzisiaj będzie miał w końcu robione badania! Od soboty leży i w sumie tylko krew mu badali!!! i witaminę K w kroplówce! Mam nadzieję, że to nic poważnego:-(

nie wiem, czy wam pisałam (chyba nie), że u mojej siostrzenicy (która jest w ciąży) bedzie dziewczynka!!! Czyli na przełomie kwietnia i marca będziemy mięli dwie całkiem "nowe" dziewczynki w rodzinie (od brata i siostrzenicy) Fajnie bo Oli będzie miała towarzystwo. Pewnie zostanie szefową dziewczyńskiego gangu:)))

cwietka nie słuchaj dziewczyn i oszczędź biedaków:-D swoją droga co za pomysły kolokwium dyktando brrrrr aż mnie ciary przeszły

Sól? Po moim trupie!!! Z resztą to nie w gardle siedzi, tylko na strunach, a one głębiej. Musiałabym chyba tę sól połykać, a potem wyrzygiwać :crazy:

Kolokwium - dobre :-D Ale by się zdziwili :-DNiestety test robi się tylko jeden - na koniec.

To ćwiczenie szeptem - dobre. Jeszcze ewentualnie mogę zrobić spocone dyktando - przylepiam kartkę z tekstem do ściany, jedna osoba biega, zapamiętuje fragment i dyktuje drugiej. Ale takie rzeczy sobie na środę zostawiam. Dzisiaj dużo będą mieli ćwiczeń w parach i w grupach.
Najgorsze jest to, że w mojej sali jest zła akustyka i musze sie drzec, żebyzrozumieli.

reklama
Dobry
Wiecie co chyba sie zaopatrze w nocnik ;-)
A my mamy nowego lokatora:szok::szok::szok::szok: Kotka..Pan Mąż z synem wczoraj przyniesli..Ale widac, że domowy, czysty, nie boi sie dzieci, młody jest..Albo uciekł albo komuś zaczal przeszkadzać :-( No zobaczymy czy zostanie czy znajdziemy mu dom...Bo ja juz mysle jak to bedzie latem z oknami ;-)
My na 12 na badanie słuchu....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry