Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
), tortu nawet nie będę kupować.
i to bez buntów, co prawda zaraz o 1 zlądowała u nas ale to i tak sukces że sama świadomie zasneła w łózeczku
czyli 27 we wtorek, bedziemy mieć przedłużone świętowanie;-)Tort zrobi babcia jak zawsze bo jest w tym mistrzynią, mama moja pewnie podratuje mnie sałatką tradycyjną - jarzynową a ja resztę, popieke jakies miesiwo, ze 2,3 sałatki, upiekę z jedno ciasto, zakaski typu sery, oliwki itp i tyle. Każdy i tak będzie po Świętach przeżarty

nie mam pojęcia czego by teraz brakło mojej malusi, może pomyślę lepsze prezenty na święta, chociaż tez nie wiem czy będą lepsze bo na razie nie wiem czy podołamy kasowo
a to dlatego ze miałam wczoraj jeszcze sprzątać łazienkę, kuchnię i ubikację i zamiast odejść od kompa wcześniej i się za to zabrać to siedziałam przez co z porządkami dopiero o 2.00 w nocy sie uporałam
no ale jak ktoś głupi to i dobrze
teraz zajęła się szufladą w komodzie i jest spokój
i zupkę już wstawiłam

renczysia bardzo fajne jeżdzieki/pchacze ,a który kolor wybrałaś?