Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
srednie natezenie ruchu w sklepie, kontakt z Norwegami w pracy i klientami, jestem jedyna Polka (ufff) procz mnie jest jeszcze Afganistanczyk ktory mowi po Norwesku baardzo slabo wiec moje kompleksy prysly w minute;-) Szefowa stwierdzila ze moj Norweski jest bardzo dobry i mam latwosc i plynnosc wypowiedzi( nic dziwnego bo jak zaczelam ze stresu gadac to dama nie wierzylam uszom hehe) a ze popelniam bledy gramatyczno stylistyczne to wszystko jest do wyszlifowania w trakcie pracy ( jupi) Tak wiec jestem zadowolona bo podszkole jezyk nikt nie bedzie mnie wykorzystywal i jeszcze nawet sporo zarobie a Arlenka pobedzie z tatusiem dluzej, troszke pewnie bedziemy sie mijac czasem ale da sie to zorganizowac. A od sierpnia jak wszystko pojdzie dobrze poszukam lepszej pracy 
Wyrwiesz się troszkę, ruszysz z domu a przy okazji zarobisz :-)
Bawimy się jutro.... a rok temu o tej porze lezałam na patologi ciąży, o tej godzinie byłam po pierwszych badaniach i pewnie jadłam śniadanie. A Krzyś był jeszcze zapakowany... Strasznie mnie ostatnio bierze na wspomnienia;-)