U
użytkowniczka r
Gość
Hello dziewczynki wpadam sie przywitać i znikam dalej.Nie mam czasu teraz nic poczytac ale może później,bo znowu jadę po towar,wczoraj kupiłysmy za mało.Mi łego dnia :
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jak to mówią służba nie drużba...czy jakoś tak
), bo potrzebuję 1. kogoś dorosłego, z kim mogłabym po ludzku porozmawiać, 2. czasem kogoś, kto mnie zmieni na chwilę przy Smarkatej, żebym mogła odpocząć przez 10 min od tego bezustannego gadania 
Cieszyłam się, że Ida była bardziej zainteresowana waleniem w podłogę nowymi zabawkami, bo obrazy tam migały jak szalone i ja - dorosła - dostałam oczopląsu.cwietka właśnie probuję poruszyć pocztę by ruszyli tyłki i przynieśli mi do domu korespondencję - są przyzwyczajone że mąż odbiera z poczty, a wczoraj za późno wrócił, dziś znowu w delegacji, więc zawartość skrzynki pocztowej ma przyjść na nogach listonoszkiWrublik - doszedł list?
I miałam jeszcze pytać: czy Wasze dzieci oglądają tv? Bo wczoraj byłyśmy u Absztyfikanta i cały czas pudło było włączone, a do tego leciały teledyskiCieszyłam się, że Ida była bardziej zainteresowana waleniem w podłogę nowymi zabawkami, bo obrazy tam migały jak szalone i ja - dorosła - dostałam oczopląsu.

śmigamy zaraz na śniadanko nr 2
i to jeszcze niania z naszego miasta
Teraz histerie przed spaniem trwają już godzinę i jeszcze w nocy są pobudki. Dziś np obudził się baaardzo wcześnie, wyspany i zrobił kupę w pieluchę -ja, myśląc, ze jest ok 5 rano stwierdziłam, że nie wstaję, a niech siedzi w tej kupie
tak strasznie mi się chciało spać, ale oczywiście wstałam, żeby posadzić go na nocnik, zerkam na zegar - 1.45
...a potem do 2.30 hasał zadowolony, a ja dziś sińców pod oczami zatuszować nie mogłam
(szczerze podziwiam).