Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
) usmażone na masełku, biszkopt upieczony (jutro go przełożę) i zaraz lecę robić naleśniki do krokietów
Tez miałam robic krokiety ale teściowa kupiła część mięsa (bez pytania co robię) i zmienilam opcję na dewolaje. Ciasta juz mam : 2 serniki, z delicjami, ambasador i plesniak. Teraz robię galarety i pieke boczek. Mam zamiar podac tez płonące lody - wypróbowałam już kiedyś przepis. Tort wczoraj robiłam i szczerze mi się on nie podoba 
dokladnie o taka prace mi chodzilo ( wymiar godzin) bo nie chcialam brac niani, nie mam przekonania do nian i zdecydowanie wole od nich przedszkole, zlobek a ze moje mamusiowanie nie pozwala mi na to by puscic niechodzaca Arlene do takiej instytucji to uzgodnilismy ze do sierpnia przemeczymy sie w ten sposob
bo normalnie to wole prace do 15 ;-) i mam nadzieje ze po podszkoleniu jezyka znajde taka w sierpniu. W biurze
najlepiej z gminy. hehe