89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
sarka pewnie masz racje ale jest mi jakos smutno mnie moga olewac ale to sa jednak urodziny ich wnuka
ja jestem chetna
ja jestem chetna

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. W wieku podobnym do Mateusza wszyscy mają dzieci. U Matiego na roczku była 5 dzieci w podobnym wieku. U Daniela będzie tylko on. Reszta starsza jest.
! Co innego jak samemu się szykuje, ale tu kasa wydana a oni nie przyjdą!

Dopóki Idulińska stała przy kanapie, wyglądała ślicznie, ale oczywiście już po sekundzie przyjęła pozycję "do raczkowania" no i cały tyłek miała na wierzchu
A przecież w gościach nie wypada pupą świecić
A dodatkowo postanowiła sobie poraczkować i przy każdym jej kroku bałam się, że sobie kolanem spódniczkę przyciśnie i poleci na nos
A na koniec sobie uświadomiłam, że przecież ulubioną zabawą Idy i J. jest ciągnięcie się za różne części garderoby, więc Ida w sukience byałby na straconej pozycji... i przebrałam ją w dżinsiki. 
Pewnie jakbym miala kase to bym poszalała ;-)U Lolka to wo góle byli tylko dziadkowie i moja mama z bratem