wrublik7
maj'08 grudzień'10 maj'12
Yvona, ja jeśli zbiorę kasę - bo dziadkowie nie robią prezentów i nie wiem co chrzestna da prezent czy kaskę, to planuję kupić pieluchy wielo, taki bardzo praktyczny prezent dla maluśki, z rozliczeniem że się sprawdzi jeszcze przy trzecim dzidziu, a tak w sumie ze starszą też tak było albo kupujemy prezent zbiorowy - rodzinna zrzutka kasy, albo jeśli wszyscy dają prezenty to od nas prezentem była impreza, no czasami jakiś tam drobiazg, ale na 3 latka Anulki pojechaliśmy wszyscy do zoo - zapamiętała to i długo potem wspominała
u nas pierwsze siku złapane do nocnika wcześniejsze posiedzenia skończyły się nudą
maluśka chyba z tego zadowolenia że już drugi dzień była na spacerku - jak się umówiłam z teściową że będzie zabierać małą na godzinowe przechadzki, że dziś mała wróciła wniebowzięta, i podobno nawet 20 min pospała i wcale nie marudziła
u nas pierwsze siku złapane do nocnika wcześniejsze posiedzenia skończyły się nudą
maluśka chyba z tego zadowolenia że już drugi dzień była na spacerku - jak się umówiłam z teściową że będzie zabierać małą na godzinowe przechadzki, że dziś mała wróciła wniebowzięta, i podobno nawet 20 min pospała i wcale nie marudziła
Ostatnia edycja:
lekarka znowu dała nowy zestaw syropków
nie jestem mocno antybiotykowa, ale jak dziecko od ponad miesiąca ma kaszel, katar to chyba znak, ze syropki nie pomagają!!!!!!!!!
Bo niektórzy faceci samych synków trzaskają 
, no ale to chyba w następnym roku dopiero, hmmmm no i pracować wszyscy będziemy do 67latek z obietnicą większej emerytury