krolcia
Fanka BB :)
To chyba te rocznice tak wpływają
, bo ja dziś wyjęłam płytę z roczku Mateusza i się pobeczałam
. Jaki on malutki był...
Daniel takiego rozumnego spojrzenia nie miał i nie ma, on bardziej badawcze takie ma. Mateusz natomiast tak. Pamiętam jak się babka od zdjęć nie mogła nadziwić(z gazety co robią fotki) jak on niesamowicie reaguje na mój głos. Fakt, wystarczyło, że coś powiedziałam a on szukał skąd ja dochodzę, nasłuchiwał i odwracał głowę w moim kierunku.
, bo ja dziś wyjęłam płytę z roczku Mateusza i się pobeczałam
. Jaki on malutki był...Daniel takiego rozumnego spojrzenia nie miał i nie ma, on bardziej badawcze takie ma. Mateusz natomiast tak. Pamiętam jak się babka od zdjęć nie mogła nadziwić(z gazety co robią fotki) jak on niesamowicie reaguje na mój głos. Fakt, wystarczyło, że coś powiedziałam a on szukał skąd ja dochodzę, nasłuchiwał i odwracał głowę w moim kierunku.
w następnej kolejności i patrzę a tam 80 dzieci
! A nas tu jest przecież z 30-ka często i w miarę często wypowiadających się...Z tego co tak pobieżnie przeliczyłam. Jak nam się grudniówki rozsypały...
a teraz to juz w ogóle jest super czas - dziecko fajowskie, rozumne - na swój sposób oczywiście, urocze, cwane itd. mi się wcale nie podoba, że ten czas tak szybko leci :/
. Biedny się tak męczył. Słychać było, że chce smoka pociumkać a nie może bo nosek zapchany. A wczoraj jeszcze było wszystko ok. Rano podejrzanie oboje kichali ale nie sądziłam, że tak to dziś się skończy:-(. Rano kichnął chyba z 10 razy i wszystko wykichał he he.
2 godz temu podałam mu 5 ml ibufenu i już ma gorączkę!! a teraz nie mogę nic mu podać
dooopa z tej naszej lekarki
zamiast zapisać mu coś porządnego, to syropki poleca