Witam wieczornie
Dziś spacerowałam z kulezanką, potem podpisywałam umowę o spółkę a po południu byłam ze starszym na basenie więc zleciało....od nast. tyg. już zawsze z nim będę chodzić, ale nie jako widz lecz też będę pływać
ewa matko jak się usmiałam z tych śpiochów

jeszcze mi łzy lecą po policzku

wina sie głupia baba kieliszek napiła i dużo jej nie trzeba, wystarczą...spiochy

.....my też na noc śpioszkowo-pajacowi, ,mam kilka takich dośc szerokaśnych to w nich fakt, wciąz nogi uciekają, raz nam dekoldem wyszła
cwietka jak możesz nie kochać tych fałdziastych nóżek w rajtuzach!!!:-) ja wprost uuuuwielbiam! i tak ubolewam bo Milka po mału traci swoje dZidziusiowe fałdki:-(
Kiedy do nas wpadacie? juz droga wolna:-) może w ten piatek? bo pamiętam ze piątek był ok:-)
olcia teraz ja czekam na @

...doczekac sie nie mogę! zabaweczka ok, nowa więc się Oli spodoba;-)...na chwilkę hehe
Pierzecie dziecio w zwykłych proszkach już? jakich? My jeszcze w Lovelli ale nie planuję juz kupować dzieciowego proszku, bedziemy chyba prać już w jednym - naszym, złaziłam sie ostatnio za Persil sensitiv ale nie znalazłam i M. kupił Golda