Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bodzia wracajcie szybko do domu!!!! Pilnuj tylko żeby tam jakiejś wirusówki nie załapał bo od razu wam sie pobyt przedluży, ja tak z W. miałam jak na zapal. płuc wylądowaliśmy i tyle co wyleczony, mieliśmy wychodzić to rota z oddziału załapał
ruszyć planujemy mniej więcej ok 9 stycznia ale to od sanepidu będzie zależało, za tydz. mamy pierwszy nalot

ale może też mam takie podejściem że mi dzie przyszły "łatwo" (za pierwszym podejściem jedno i drugie) ale Ty przeciez jesteś jeszcze bardzo młoda i masz się kim cieszyć - masz ślicznego, zdrowego Franusia i on sam jest jeszcze bardzo malutki i skup sie na nim i naprawdę radzę schowaj termometr głeboko do szafki, spróbuj. A jak bardzo potrzebujesz takiego zrozumienia dotyczącego planowania to są też na BB watki o tym, ale tam juz panuje total nakret więc nie wiem czy Ty tego potrzebujesz....
nie wiedziałam z aco sie łapać a tyle co wczesniej posprzatałam
to państwowy szpital, płacisz składki na ten prąd!!! Ja jak z W. leżałam to jak zasypiał na noc to ja sobie filmy odpalałam, nie miałam tam internetu ale miałam nagrane na kompa filmy, przynajmniej jakoś mi wieczory zlatywały

ale i tak jak nie spała to się dziś w wózku kitoszyła normalnie jak do łapy nie zapchasz jej bułki to nie ma saceru ostatnio i wiesz też myślę że to wina tego wóżka bo cholera nie da sie w nim jechać PIONOWO!!
w kombinezonie jeszcze jest sliska i juz w ole się zsuwa do tego czapka na oczy jej leci, musimy kupic inną bo ta wędruje cały czas - oczy zasłoniete a uszy na wierzchu
co do wózka to teraz troche załuję że się na tą Lole z Bebe comfortu nie zdeydowalam

i dziwne spojrzenia ludzi