• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

A ten nasivin dla dzieci może być? Bo jego akurat mam w domu, to mogłabym spróbować. Mam nos minimalnie przytkany, ale bez tragedii, a poza tym katar trochę taki cieknący, a trochę gęsty (głównie rano). Wybaczcie dokładność, ale wszyscy już chyba po śniadaniu ;) Najgorsze, że mi już zaczynają naczyńka pękać od tego dmuchania...:/
Idę ukraść Frulowi nasivin (póki śpi ;)) i spróbuję.

Yvona, planujemy kiedyś przeprowadzkę na stałe w okolice Rzeszowa, więc te plany matrymonialne mogą się spełnić ;)

reklama
nasivin i otrivin dla dzieci są ok...

to ja zaczne temat bo ptrzebuje weny
co dacie dzisiaj do jedzenia swoim maluchom???

wiecie robiłam Ali raz placki ziemniaczane-ziemniak+sinlac + pare ziarenek soli, usmazylam i nawet jej smakowało. Paulinka za to była zachwycona nimi:)
a ja musze Ali podawac cos nowego wiec pytam Was co dajecie bo BB to najlepsza skarbnica wiedzy:-D

ewa super by było jakbyście blizej sie przeprowadzili;)

ta osoba co wklejała linka zapomniała chyba obracać tego kurczaka bo sie przypalił z deka...:)
zapiekanka na rybe suuuper ale gdzie ja znajde te wszystkie składniki w okolicy.....

No fakt ;)
Ja mam tylko filety z dorsza (zresztą każda ryba będzie równie dobra), krewetki są w każdym supermarkecie, a ciasto filo mrożone dostaniesz w Almie na Rejtana (chyba to jest na Rejtana...) :) Z tego co wiem, to Alma w Rzeszowie dowozi już też zakupy do domu :)

yvona- ja bym bardziej powiedziała że to wina miodu :) To przypalone :)

co do obiadu to u nas słoiczek :) Heheheh wczoraj miała być garmażerka ( dla nas i Małego- czasami mu daję pierogi, kluski leniwe z wody z masłem i warzywami lub surówką), ale że mąż się śpieszył do pracy a nowej dostawy o 13 nie było a już dochodziła 14 to i my i Miki dostał gotowiec..u mnie to nowość więc u nas są dziś warzywa w delikatnej potrawce z cielęciną ..czy jakoś tak :)

uśmiałam się dziśz takich świątecznych krawatów- chyba mężowi sprawię ....ale zabiłby mnie wzrokiem :) A może dla Olka :)????http://www.odziezwtesco.pl/Products/men/F-F/Accessories

ewa my wiemy, że Ciebie dobrze nie znamy, ale chodziło o to, że coś tu jednak o sobie piszemy, a przecież raczej nie kłamiemy. reszty to jasne, że nie wiemy i wiedzieć nie będziemy...
co do kataru do dla mnie najlepszy jest sudafed, ale w Twojej sytuacji chyba póki co bym go odpuściła bo nie wiem jaki on ma sklad.

tunia ja też nie mam pojęcia. zapytaj lekarza.

wrublik, krolcia mój się przyłącza do tych leniwych i nadal nie chodzących :-D

a tak w ogóle dzień dobry :-D

Sudafed znam i mi nawet pomaga - mam go w domu, ale z tego, co kojarzę, to on jest na dość silny katar zatokowy (przynajmniej ja go w takiej sytuacji używałam). Póki co nasivin przyniósł ulgę :)

Oho, Pucko się obudził i drze się o mleko ;) Więc pijemy i idziemy na pole. A jak na złość potwornie się zachmurzyło...:/ No ale zakupy trzeba zrobić.

reklama
a ja się rano obudziłam patrze przez okno, a tam slońce i piękny śnieg na szczytach gór!! no więc pomyślałam, że nareszcie zaliczymy spacer. a teraz co jest? pada i znowu grzmi :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry