89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
chyba naprawdę te hustawki nastrojów sa spowodowane zebami dziś wyszła górna 3 co mnie zaskoczyło bo 2 nie ma a tu 3 no cóz widac beda wychodzic jak im sie podoba a nie pokolei ;/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zaraz mu zaniose domowe amciu :-)
Nogi wystawały jej między szczebelkami, głowę oparła też o szczebelki i tak sobie siedziała i spała
SZALONAtak Elena wiem, ale chcąc mieć szybciej wyniki napisałam że można i prywatnie szybciutko zrobić i już z tym iść do lekarza, bo jak się do endokrynologa się dostanie, to on wypisuje to skierowanie, potem się robi badanie no i znowu trzeba odczekać kolejkę na odczyt tych wyników... znam to bo przechodzę to i cieszę się że mam jeszcze nie wielkie kolejki do swego endo...

no ale tak przynajmniej wiem że z serduszkiem wszystko jest w porządku bo ta dziura co miła to się jej zrosła :-) związku z tym już nam żadne kontrole kardiologiczne nie są potrzebne

teraz to chyba zakupy "przyprawowe" Cię czekają;-)