Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przemysl ta wlasna firme, bo bedac mloda mama takie rozwiazanie moze byc rzeczywiscie fajne - jestes pania siebie i mozesz obskakiwac kilka firm. do tego teraz jest zus przez dwa lata obnizony dla tych, ktorzy zakladaja pierwsza firme.Tak, dobrze określił!:-) Jak tylko przyłożył machinę do mojego brzucha to stwierdził"jak ten wasz synek się wierci" Nawet nie zdążyłam pół słówka powiedziećkrolcia tak to byłam ja
teraz zapłaciłam za baaaardzo dokładne i długaśne usg z nagraniem i przełączaniem w trakcie na 3d 150 zł, więc chyba rozsądna cena:-) , a Tobie w zeszłej ciąży dobrze określił płeć?
! Mąż prosto z pracy dojechał na to usg, w mundurze(żołnierz), stanął na baczność i spytał poważnie czy aby na pewno
!!! Lekarz się zaśmiał i stwierdził, że melduje chłopca
! A jeśli się pomylił to odda kasę za wózek, wyprawkę i malowanie pokoju na niebiesko! Mam na pamiątkę piękne zdjęcie klejnotów synka z podpisem "pitolek"

MASAKRA
) a na mazurach teściu więc jest w czym wybierać ale w tym roku chcę właśnie postawić na egzotykę.
hehehehehehe a ja mam wesele w knajpie gdzie specjalizują się w "polskim jadle"ainah21 - na Twoim weselu to mnie policz podwójnie do jedzenia wszelkich polskich potraw, hehe
nawet sobie nie wyobrażacie, ile bym dała za kiszonego lub małosolnego ogórka.... (ale nie tyle ile chcą w polskich delikatesach w Paryżu, bo za jednego normalnie bym miała z pół kilo co najmniej). Albo właśnie gołąbki, bigos, gotowaną białą kiełbasę... ech, ta emigracja...