Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie. tak mu cyc smakuje że butla jeszcze nie poszła w ruch
, a jeśli będzie drugi braciszek, to podejrzewam że Ci córcia też wybaczy, ale chłopców podporządkuje pod swoją komendę - przecież ona starsza siostra i wszystko wie lepiej;-)
no ale nie ważne, pobawię się najwyżej jeszcze raz w kompletowanie męskiej wyprawki
Milenka też na pewno byłoby korzystkiej mieć siostrę w swoim niemal wieku jak młodszego brata hehe;pp
już wiem że to koniec, ja z Milenką wiedziałam że jeszcze jeszcze kiedyś tam...tak teraz basta - wystarczy;ppp
kiedyś lubiła serki jogurty to chociaż tym ją karmiłam, jadła kaszę manną z sokiem, a teraz jak chcę żeby trochę tego zjadła to wsypuje parę miarek do mleka, i daję pić soki przecierowe, bo inaczej to nie tknęłaby wcale warzyw/owoców, wiem że to działa w obie strony, że podając te soki to nie pobudzam łaknienia, a tylko zapycham... tylko że na nią głód nie działa... mogłaby na samym mleku cały dzień spędzić i nie upomniałaby się o jedzenie...
to najwazniejsze!A Ty wysoka bardzo jesteś?