• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

mamolka - ja jestem jak najbardziej za połączeniem wątków, bo mi trudno się rozdzielać i pisać na kilku a niby o tym samym. Tak samo o humorach - co mnie cieszy, co mnie wkurza, mogłoby być w jednym.
Jak się dzidzie urodzą, powstaną nowe wątki i wtedy połowa będzie w ogóle nie używana. Będzie łatwiej zapanować i odszukać informacji i wpisów, jak będzie mniej podzielona nasze forum.

reklama
No to zróbmy tak: jak do wieczora nie będzie żadnych sprzeciwów to wieczorem połączę.
Łączenie tematów polega na tym że jeden temat podlega fuzji. Posty są wtedy ułożone chronologicznie :) Nic nie ginie.

aleeee jestem HAPPY: właśnie mąż powiedział że jedziemy na weekend na mazury :) Olek do babci a my w trasę :) hihhi...happy happy ..lalalala:-):-):-):-):-):-):-):-)

ja bym osobiście jeszcze połączyła wątki "wizyty u lekarza" ze "zdjęciami z USG":)

mamolka ależ Ci dobrze:) ja muszę chociaż na jutro coś super wymyślić, w końcu to jeden dzień kiedy mogę go spędzić z moim mężem w tygodniu:) tak to on cały czas pracuje...

Antylopka, mój mąż ma Wilkołaka, spróbuję choć zawsze jakoś uciekam od takich książek:)

biorę się za te przebrzydłe kurze....

ewwe - tam jest wątek wilkołaczy, miłosny i taki obyczajowo-rodzinny. Fajnie się czyta.
mamolka - miłego wypoczynku. Mnie dziś czeka wyjście na Dni Kultury Kolumbijskiej, bo nas koleżanka Kolumbijka zaprosiła, która śpiewa flamenco. Myślałam, że to jutro, a to dziś - dopiero doczytałam na Facebooku. I teraz nie wiem, czy mój mąż nie będzie wolał po pracy oglądać mecze z mistrzostw, tym bardziej, że wie o tym wyjściu na jutro, eh...

hehe dzięki dziewczyny ale to dopiero za tydzień ;) do później

ewwe Podoba mi się taki pomysł z połączeniem tych 2 wątków. Zostawiam taką propozycję do rozpatrzenia do wieczora.
Jak nie będzie oporów z waszej strony to też połączę :D

Ostatnia edycja:
Podoba mi sie pomysl polaczenia watkow :-)

A co do watku odnosnie ksiazek to moze taki "Co robic w czasie wolnym" wtedy mozna nie tylko o ksiazkach pisac, ale o filmach, kursach itp.

Jesli by ktos byl zainteresowany, to ja czytam duzo ksiazek z literatury pieknej z roznych epok (niekoniecznie wspolczesna). Zawsze moge polecic :-p Tez literature rosyjska troche. No i czytam s-f i fantasy :-p A ostatnio przeczytalam 6 tomow Harego Potera (na 7 tom poczekam sobie miesiac) i sie bardzo fajnie czytalo, zaczynam tez czytac Wiedzmina hihi :) To sa serie, ktore przez prace odkladalam kilka miesiecy (a nawet lat) :-)

Myślę, że wątek "Ubrania dla mamy i maleństwa" można usunąć, bo później został utworzony "wszystko dla maleństwa" a co do nas samych jest już "zadbane grudniowe mamy" i tam można pisać o ciuchach ciążowych. Kolejny wątek to tak jak pisze Ewwe a pozostałe juz bym zostawiła.
Mamolka baw się dobrze, już ci zazdroszczę :) nigdy nie byłam na Mazurach... ale musi być pięknie :D uwielbiam jeziora i lasy :D

Ja uwielbiam czytac książki Stephena Kinga, a "Bastion" i "Wielki marsz" wciągnął mnie do reszty :)) Zdarza mi się czytać książki s-f i fantasy tak jak i Ania a oprócz tego książki Siesickiej i lekkie romanse podrzucone mi przez mamę (nie harlequiny). Uwielbiam czytać ksiązki więc też się z chęcią dowiem co jest warte przeczytania. Słyszałam, że dobra jest cala saga Zmierzchu ale jak się filmy już widziało to czytanie odpada.

tak, na stałe, z mężem który też tu pracuje i córeczką, która aktualnie jest na wakacjach z dziadkami nad polskim morzem.
Chciałam pracować w zawodzie, a w Polsce płacą jak za wolontariat. Wkurzałam się i wkurzałam, aż mój mąż się wkurzył na marudzenie i powiedział, że mam zobaczyć we Francji czy we Włoszech, bo potrzebują. Znalazłam w tydzień!! Wybrałam Francję, bo lepsze warunki sobie wynegocjowałam. No i tym sposobem mieszkamy teraz w Paris:)
...

Super!!Boosko nawet powiem:)
Ja uwielbiam Paryż, z resztą świetnie znam Francuski, lubię kulturę francuską...
Powiem Ci, że pozazdrościć męża , któy postawił na Twój rozwój i karierę, odważny krok tak przeprowadzić się do innego Państwa, zorganizować przeprowadzkę i wszystko.....

I nie czujesz sie samotna a Paris?
A Twój mąż, postawił na Twoją pracę, a sam czym się zajmuje....

Zaimponowałaś mi wogóle, tym konkretnie postawionym celem i jego realizacją, no i mieszkasz w cudownym mieście...

a ja kupilam dzisiaj super kiecke ciazowa ze pewnie do wrzesnia w niej pochodze :) no i sie swietnie nadaje na slub bo jest elegancka :-) pozniej wkleje fotke jak znajde w koncu ladowarke

co do polaczenia to mam takie propozycje o ktorych pisalam wczesniej mamolce ale napisala ze4 rozpatrzy i tyle uslyszalam... no to juz pisze
tak by wygladalo ze zmianami:
wiolcia jak dla mnie super pomysl z tymi dwoma watkami :tak: to juz zaraz pokaze mniejwiecej co i jak by to wszystko wygladalo

1) Watek gł.
2) wszystko dla maleństwa
3) zadbane grudniowe mamy
(ybrania da mamy i malenstwa jak pisala wiolcia usuwamy ale nie wiem czy da sie tak zrobic ze kilka rzeczy sie przerzuci do jednego watku a reszte do drugiego ale pokombinujemy jak wam bedzie pasowac)
4) śliczne brzusie
5) wizyty u lekarza i zdjecia z usg (tez chyba ewe pisala uwazam ze super pomysl pol. )
6) przedstaw sie
7)porod
8)imie dla dzidzi
9) watek kulinarny
10) uzdolnione grudniowki
11) ruchy malenstwa
12)wazne....
13 lista gr. mam
14) np rozmowy o naszym samopoczuciu i zmartwieniach ( mozna polaczyc watki z ale sie dzisiaj wkurzylam z rozmowy o naszych problemach i zmartwieniach, myslalam zeby jeszcze wrzucic co nas dzisiaj cieszy ale chyba lepiej bedzie to jako osobny ?? co myslicie ?? )
15) przeczucie a rzeczywistosc (mozna pol z zachciewajki)
16) Co grudniowki robią w wolnym czasie (tez uwazam swietny temat jak pisala wyzej anka )

to tak mniejwiecej by po zmianach wygladalo jak macie jeszcze jakies pomysly to piszcie piszcie jak najwiecej !!!

reklama
cześć missiiss:D
się wtrącę jeszcze:)

a co myślicie nad połączeniem wątku "lista gr mam" i "przedstaw sie" ? miom zdaniem jak się dziewczyny przedstawiają to i tak piszą właśnie jak mają na imię, ile mają lat i kiedy jest przewidywany termin porodu....tak sobie myślę, że wątek z listą jakiś taki jest hm...na szarym końcu wątków:) więc można by połączyć....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry