Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) dziś przyszedł na popołudnie więc mnie zmienił i mogę siedzieć w domu.... W sumie i tak zrobiłam większość pacjentów, bo popołudniu chciałam uzupełniać dokumentację, ale co tam...a dlaczego nie??Sarka to mówisz, że można spokojnie się kąpać w ciąży?? Ja cały czas biorę prysznic ale z drugiej strony ja jak sie kąpalam to tylko w gorącej wodzie...
ja nie wiem skąd wy bierzecie takie zakazy.....
ale zalecone przez lekarzawiolcia ja biorę Magne B6, zalecone przez lekarza, 3 x dziennie, ja ze względu na twardniejącą i stawiającą się macicę.
samemu nie wolno brać magnezu, bo wpływa tez na wrażliwość nerwów (nie w sensie, że się będzie ktoś mniej denerwować, tylko na przewodnictwo nerwowe)mały kurs z fizjoterapiiCo do plastrów rozgrzewajacych to napisze tylko tyle że ostatnio kilka dni temu jak byłam u siostry to złapał ją przeogromny ból kregosłupa ale promieniujący jakby od nerki, ból sie nasilał do tego stopnia że nie mogła się ruszać i cięzko jej było oddychać, wezwalismy pogotowie, ale wcześniej nakleiłyśmy jej własnie taki plaster rozgrzewająy (juz nie wspomne ze nic jej nie dał), jak przyjechało pogotowie to kategorycznie odradzali naklejanie takich plastrów na bolace miejsca, bo w przypadku jakiegoś stanu zapalnego pogarszamy sprawę rozgrzewając to miejsce! mówili że to stara szkoła stare babcie tak robia ale nie młodzi ludzi, zonk:/