• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

missiiss - uszy do góry i podjadaj:D ja po porodzie podjadałam, ale nie dlatego, że było jakieś podłe jedzenie, tylko że mało było. Wiadomo, że w domu smaczniejsze, ale jadłam bez zatykania nosa, hehe
czekam na męża i zaraz sobie zjemy obiadek z mizerią, którą już wyjadałam oczywiście...

reklama
ja wlasnie zjadlam:
popcorn, arbuza,pol sloika kapusty kiszonej, popilam woda i sokiem porzeczkowym oraz barszczykiem z jablkami teraz czekam na smazone warzywka:o hmmmmmmmmmm

ahoj!! Boże jak czytam co wy jecie to własnym oczom nie wierzę ;) Ja to nie napadam na lodówkę... a juz mam 5 kg na plusie!! Chociaż z drugiej strony to jem nie to co trzeba - chrupki, czekoladę nadziewaną, ptasie mleczko z Wedla... no to i mam 5 kg na plusie... ale ja sie nie musze nikomu podoac to pozniej bede sie martwic :))

Hej dziewczynki
Ja dziś po pracy na spacerku od 16:30 do teraz najpierw brzegiem morza 1h:-) potem 1h odpoczynku i czas na przekąskę goferek z dzemem i 3 gałki lodów:tak: i znów 1h spacerku. Super tak sobie po pracy pospacerować i się odstresować
Ale teraz nie mam sił już na nic nawet nie dałam rady niestety nadrobić tego co naskrobałyście
ja wlasnie zjadlam:
popcorn, arbuza,pol sloika kapusty kiszonej, popilam woda i sokiem porzeczkowym oraz barszczykiem z jablkami teraz czekam na smazone warzywka:o hmmmmmmmmmm
Salomii poprawiłaś mi humorek bo jak napisałam wczoraj na zachciankach też mam niezły apetycik;-)
No ale cóż nie ma się co martwić a trzeba korzystać:-)

salomi ale kogiel mogiel sobie zafundowalas :szok: :szok: ja bym zdechla z bolu brzucha od wzdec od takiej mieszanki wow!!!!

a jajuz po kolacji biednej nie moge jesc jak to doktor powiedzial " na wszelki wypadek" bo jutro dopiero rano bede miala wyniki z posiewuijutro sie dowiem czy bedzie szew czy nie... ale mowie wam cos czujeze tutaj poleze i jutro mi nie zrobia tego szwu ... oby moje przeczucie sie mylilo...
kurde glodna juz jestem chyba w nocy przez sen bede wpiepszac tynk ze scian haha albo sam bedzie wpadal jak bede spala na skarbonke z otwarta buzia bo cos tam popekany ten sufit trovchee nade mna...
ja juz chce do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! abuuu!!!

Hej Dziewczyny!
Dziś uzyskałam upragnione "mgr" :-) Po dużej ilości stresu, ale najważniejsze że ten etap życia zamknięty:) Mam nadzieję, że będę teraz częściej z Wami - nie tylko "z ukrycia":) Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego wieczorka:)
PS> czy usg połówkowe wykonuje się zawsze na usg 3d czy trzeba zgłaszać lekarzowi taką chęć na takim sprzęcie;-)

gratuluje Pani magister :)

ja wlasnie poprawilam winogronami oraz cala micha lodow i powiedzialam W ze.......jakas glodna sie czuje:o no to pije zurawinowa herbatke i mysle co by tu jeszcze wciagnac.. hmmm

Missiiss nie jedz tynku bo nie wiem czy jest zdrowy w ciazy eheheh :P
chociaz patrzac na diete to bedzie Ci brakowalo wapnia, kuzwaa ja sie nie dziwie wcale ze Zuzka tam u mamy nie rosnie :/

reklama
Witam po dłuuugiej przerwie :-)

Już w nowym mieszkanku i trochę za dużo pofolgowałam z tą przeprowadzką i miałam niezły opr od ginka bo macica cały czas napięta i jak na razie biorę tabsy ale jak nie pomoże to niestety szpitalek na obserwację . Za dużo przenoszenia a nie lubię jak ktoś mi położy tam gdzie ja nie chcę , brrrr . Narazie odpuściłam trochę , mniej dzwigam , więcej odpoczywam a moje kartony nie ubywają w takim tępie jak mąż by chciał i żyjemy w ekstramalnych warunkach , hehehe też sie cofam . Jak dobrze że jest tutaj bar mleczny i mogę chociaż czasami zjeść normalny ( no powiedzmy , że normalny ) obiadek .
Teraz próbuję nadrobić to co napisałyście , a sporo tego :szok: :szok: :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry