Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Raczej jego ulubienicą nie będę, bo robię dużo rzeczy po swojemu i według tescia syna buntuję. Wredna baba ;-)ma któraś problemy z żylaczkai a ściślej z żylaczkiem na nodze???
ja brzucha ciażowego nie mam, bardziej brzuch tzw "objedzony", ktoś na ulicy na pewno by nie pomyslał że ja w ciąży tylko, żem taka przygrubaśnajakos mi się wsio na boki rozlazło i dostałam takich "boczków"
będę wygladać jak kangurzyca
![]()
nie rozumiem, o co chodzi? nieciekawie to zabrzmiało![]()
te kłucia to występują jak się miednica poszerza, niegroźneale czasem my nie mamy świadomości że akurat rozwija się prawidłowo, druga sprawa to kwestia charakteru, ja jestem panikarą więc w moim przypadku lepiej chyba zapisać sie na wizytę "pomiędzy" niż obciążać dzidziula stresem. Mnie jeszcze maluch nie smeraczekam jak na zbawienie
no ale może już nie długo i go poczuję. W ogóle mam do Was pytanie, czy zdarzają Wam się kłucia w pochwie? ja mam kilka razy w ciągu dnia takie sekundowe zakłucia, i nie wiem co to? martwić się czy nie....
Co do muzulmanow choc i ja nie popieram ich dziwnych zachowan to wg mnie Francja sama sobie winna i nie do konca to niesprawiedliwe ze Ci muzulmani dostaja socjal z Francji. Gdyby nie ich podboje kolonialne dzis Francja nie byla by tak bogata. Zreszta z tego tez powodu dzis ich duzo we Francji. Nie znalezli sie tam bez powodu.
W ogóle mam do Was pytanie, czy zdarzają Wam się kłucia w pochwie? ja mam kilka razy w ciągu dnia takie sekundowe zakłucia, i nie wiem co to? martwić się czy nie....
Wiec chyba luzik 
I jak tak na nia patrze to wydaje mi sie, ze ja az tak zestresowana nie jestem jak ona w calej ciazy. Wiec chyba z moim stresem nie jest tak zle.tak walne swoim niepokojem z innej beczki, ile powinno się przytyć po 1 trymestrze? bo ja chyba kurde na zmianę tyję i chudne :/ a jem cały czas :-(