• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Witam z rańca!:-)
Wyspałam się dzisiaj chyba za wszystkie czasy. Błogie lenistwo do 9.00:-D! Ja z moczem miałam problem według tego mojego gina naciągacza:dry:. Wyszło, że mam w moczu krew. Mimo tego, że nic mi nie dolega, nie szczypie, nie boli zapisał mi 3 leki! W tym furagine(czy jakoś tak:confused:) Nigdy nie miałam żadnych problemów urologicznych ale wiem po znajomej, że ta furagina to jedno z mocniejszych. I kazał brać mimo, że pisze w ulotce, że nie wolno w I trymestrze(wtedy to był 13tc)! Baran jeden! Nie wykupiłam tych leków. Poszłam do ogólnego po nowe skierowanie na mocz i jest wszystko w normie:tak:!!!!! A trułabym się lekami niepotrzebnie:wściekła/y:!!!! Lekarz mi wytłumaczył, że wystarczyło, że może kochałam się z mężem i doszło do mikrouszkodzenia i stąd te krwinki w moczu!

Agaj44 gratulacje!

Witam z rańca!:-)
Wyspałam się dzisiaj chyba za wszystkie czasy. Błogie lenistwo do 9.00:-D! Ja z moczem miałam problem według tego mojego gina naciągacza:dry:. Wyszło, że mam w moczu krew. Mimo tego, że nic mi nie dolega, nie szczypie, nie boli zapisał mi 3 leki! W tym furagine(czy jakoś tak:confused:) Nigdy nie miałam żadnych problemów urologicznych ale wiem po znajomej, że ta furagina to jedno z mocniejszych. I kazał brać mimo, że pisze w ulotce, że nie wolno w I trymestrze(wtedy to był 13tc)! Baran jeden!
Ja brałam tą furagine i byłam wtdy chyba w 11 tc ale wiesz gożej dla dziecka jak masz bakterie w moczu i ich nie leczysz :/ z resztą nie wiem nie jestem lekarzem. Grunt ze USG genetyczne wyszło Ok wiec sie nie mam zamiaru niczym przejmowac juz wiecej bo mozna wpasc w obsesję :O
Pozdrawiam!

A ja zla jestem, bo dzis w nocy zakrwawilam wszystkie poduszki i pizame. Budzilam sie kilka razy, bo leciala mi krew z nosa dosc mocnym strumieniem. No szlag mnie trafil. Teraz mnie czeka pranie tego wszystkiego. I to ze mi ktos mowi, ze wiecej musze jesc witaminy C - nic nie daje. Ciagle jem truskawki, zurawine, cytryny, kiwi - wiec chyba witaminy C duzo. A ta krew jak leci tak leci.... W dodatku mam katar sienny i nawet nosa wydmuchac nie moge. Jest mi zle - musze cos kalorycznego.... :-)

missiiss w szpitalach juz sa takie znieczulice, nie denerwuj sie, bo tylko to szkodzi. Najlepiej sie przespij to szybciej czas zleci. Mnie raz tak trzymali, bo czekalam na tomograf i mialam byc na czczo (wystarczy 4 h przed badaniem) mnie trzymali w kolejce dobe, bo ciagle mowili ze zaraz ide! Myslalam ze zjem lozko :-p Najgorsze ze nie moglam pic. Nikt sie oprocz mnie tym nie przejal... lepiej pospac ;-)

Agaj44 gratulacje mgr :-)

hej mamuśki.
jestem tak padnięta i jest mi tak gorąco, że nawet mi się nie chce nic pisać. tak więc pozdrawiam i może po szybkiej kąpieli zachce mi się czegoś więcej to wtedy się rozpisze :-)
dzisiaj jadę do endokrynologa po południu więc trzymać kciuki, żeby wszystko było dobrze! :-)
Missiiss powodzenia! mam nadzieję, że Ci zrobią dzisiaj co trzeba i nie będziesz musiała się więcej stresować.

pozdrawiam wszystkie grudnióweczki

o jezuu..Szwarou ... no to mnie synek rozczulił. Szukałam coś w necie, synek siedział z moimi plecami i coś mlaska. Ja się odwracam.. a on cały w serku :) Odłożyłam na komodę serek by trochę się zagrzał.. no i mam efekt :P

W szpitalach tak jest. Pierwszy raz w życiu wylądowałam w szpitalu w lutym. Też musiałam być na czczo. Zero zainteresowania ze strony personelu. W końcu nie wytzrymałam i najadłam sie oładków (placków ziemniaczanych). Wtedy dopiero oddziałowa powiedziała,ze mogłam poprosić o kroplówkę. Wyskoczyłam do niej z tekstem ,ze jestem pierwszy raz w życiu w szpitalu i ktoś mógł mi o tym powiedzieć .To przymkneła się.

reklama
Hej. Ja zdycham tak goraco, skórę bym z siebie najchętniej ściagnęła. Wzięłam chłodny prysznic, chodze w samych gaciach i staniku a i tak paruję. Do tego ta noga mi tak puchnie, pod kolanem, robi mi się taka bania:szok: dobrze ze nad morzem będe mogła ja chłodzić dowoli. Ale od wczoraj wieczorem znów bejbi daje fajnie znac o sobie i coraz mocniej to czuję więc chyba zniosę wszystko:tak: (no może prawie:dry:)

Gratki magisterki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry