Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
! Ja z moczem miałam problem według tego mojego gina naciągacza
. Wyszło, że mam w moczu krew. Mimo tego, że nic mi nie dolega, nie szczypie, nie boli zapisał mi 3 leki! W tym furagine(czy jakoś tak
) Nigdy nie miałam żadnych problemów urologicznych ale wiem po znajomej, że ta furagina to jedno z mocniejszych. I kazał brać mimo, że pisze w ulotce, że nie wolno w I trymestrze(wtedy to był 13tc)! Baran jeden! Nie wykupiłam tych leków. Poszłam do ogólnego po nowe skierowanie na mocz i jest wszystko w normie
!!!!! A trułabym się lekami niepotrzebnie
!!!! Lekarz mi wytłumaczył, że wystarczyło, że może kochałam się z mężem i doszło do mikrouszkodzenia i stąd te krwinki w moczu!Ja brałam tą furagine i byłam wtdy chyba w 11 tc ale wiesz gożej dla dziecka jak masz bakterie w moczu i ich nie leczysz :/ z resztą nie wiem nie jestem lekarzem. Grunt ze USG genetyczne wyszło Ok wiec sie nie mam zamiaru niczym przejmowac juz wiecej bo mozna wpasc w obsesję :OWitam z rańca!:-)
Wyspałam się dzisiaj chyba za wszystkie czasy. Błogie lenistwo do 9.00! Ja z moczem miałam problem według tego mojego gina naciągacza
. Wyszło, że mam w moczu krew. Mimo tego, że nic mi nie dolega, nie szczypie, nie boli zapisał mi 3 leki! W tym furagine(czy jakoś tak
) Nigdy nie miałam żadnych problemów urologicznych ale wiem po znajomej, że ta furagina to jedno z mocniejszych. I kazał brać mimo, że pisze w ulotce, że nie wolno w I trymestrze(wtedy to był 13tc)! Baran jeden!
Najgorsze ze nie moglam pic. Nikt sie oprocz mnie tym nie przejal... lepiej pospac ;-)
dobrze ze nad morzem będe mogła ja chłodzić dowoli. Ale od wczoraj wieczorem znów bejbi daje fajnie znac o sobie i coraz mocniej to czuję więc chyba zniosę wszystko
(no może prawie
)