Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no chyba zdurniał, ja sie doczekac nie moge by isc zobaczyc czy wsio jest OK a ten pomysły przesuniec terminu :/ ech

idę dziś oglądać większe mieszkanie za mniejsze pieniądze i to obok mojej pracy, a nie w samym centrum Paryżababce zależy na czasie, mam nadzieję, że będzie fajne i będę się mogła zdecydować. I mam nadzieję, że nie puszcze tam pawia i nie odstraszę babki...
kurde, trzymajcie kciuki, ja się boję nastawić pozytywnie, ale pojadę i zobaczę
Anka, Słomiana - ja uważam, że matki zawsze surowiej wychowują córki, a synuś może więcej, robią z chłopów taki dupy życiowe i tylko od chłopa i jego wybranki zależy, czy się "odpępowi" od mamuni!
Mam dwóch braci - jeden 20, drugi 21 lat. Są całkowicie różni!! Młodszy jest odpowiedzialniejszy, ma jakieś poczucie obowiązku, jakieś plany. Drugi - balety, kumple i ciągłe wymagania od rodziców. Oni niby się wkurzają, ale co z tego, jak on moja mamę na sznurku prawie prowadzi... Kiedyś się na to wkurzałam, teraz to olewam i się nie wtrącam. Jeszcze mu życie da popalić i się wtedy chłopak zdziwi!