Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
malutki, kochaniutki serdelek,Gufi no ja to podziwiam rodziców, ktorzy wysylaja swoje maluchy z kims na wakacje na tydzien czy dwa, jak dzieciak by wrocil to ja bym byla siwa, chociaz wiem, ze np. moja mama da Julce najlepsza opieke![]()
ja tak samo podziwiam jak ktoś wysyła dziecko na tydzien lub dwa tyg do kogoś pod opiekę, pamiętam jak moja 3letnia wuwczas siostra pojechała do babci na 2 tyg i jak po nią przyjechaliśmy nie rozpoznała mamydlatego tez nigdy ale to nigdy swojego maleństwa na bank nie sotawie mam nadzieję na tak długo...
a tak na serio, to ja nie siwieje z nerwow, ciesze sie, ze corcia moze byc 2 tyg dluzej nad morzem. ja pracuje wiec urlopu mam wiadomo ile. po powrocie dziecko jak najbardziej mnie poznalo!!! a poz tym taki tydzien, dwa bez dziecka to dla mnie duzy odpoczynek psychiczny - luz, zero zmartwien i czas dla siebie. a jeszcze jedno - Ninka po tym pobycie stala sie duzo bardziej samodzielna :-) takze ja jestem ZA
Dzieciak tez ma matki dosyć, ile można, mój ciągle w pracy jak wraca to zmeczony po 12 godzinach to pada na pyszczydło, czasem w weekend trochę mnie odciąży. Dziś np. obiecał, że jak wróci to będę mogła się zdrzemnąć !! Jupiii
to jest cudak, a za chwile jak leki przestaną działać to znów będzie jaki on biedny