kbetina wróci, wróci, jeszcze caly sierpien przed nami;-)
Wiolcia wspołczuję Ci tej zgagi bo wiem, że to paskudztwo, ja miałam tez w III trymestrze dopiero, mi rennie pomagał, Ty chyba wszystkie znane mi tez sposoby juz wypróbowałaś
Kurcze piszecie ze słabe libido a tu proszę jaka seksualna dyskusja wczoraj zawrzała

Mi gin wprost nic nie mówił że musimy się wstrzymać od przytulanek ale tak sobie myslę że skoro miałam te skurcze, i mam te lek,i którem mam to moze i ja też nie powinnam, nie spytalam i teraz sama nie wiem
Język niemowląt mam i Dwulatka też. Kiedys był tez program z Treicy Hogg autorką tych książek (biedna zmarła na raka jakieś 3 lata temu) "Zaklinaczka dzieci" na TVN style coś jak teraz "Niania". Na oewno warto przeczytać, pomoże to wam niejednokrotnie zrozumiec dzieciątko, ale nie można się też twardo trzymać teorii, dziecko to indywiduum i nie zawsze podchodzi pod wskazane ramy i poddaje się napisanym metodom, zreszta matka sama to wyczuje na ile może sobie pozwolić by z tej ksiązki "skorzystać"

A ksiażka "W oczekiwaniu na dziecko" zostatała przekonsultowana z polskimi ginekologami bynajmniej ta nowa wersja
Zaraz bede sobie farbowac włosy, kurcze dopiero z 1,5 mies, temu farbowałam i tak mi kolot wypłowiał że szok