ewwe co do cycków to chyba dobrze co nie?

mi też jest w nocy za gorąco a śpię non stop z otwartymi oknami - dwoma. i daje to niewiele.
co do Tuni to ona chyba się wybierała w weekend do rodziców, jeżeli dobrze pamiętam. ale nie mam pojęcia na jak długo. ale skoro się tu nie pojawia to myślę, że nadal wakacjuje.
sarka jak się obawiasz seksu to zapytaj lekarza co myśli. mi mój powiedział, że mogę robić wszystko normalnie bo ciąża rozwija się prawidłowo, bez większych ograniczeń więc myślę, że tego mi nie zabrania hehe
agbar ja mam ten sam problem - budzę się rano strasznie głodna codziennie bo wieczorami staram się ograniczać bo waga poszła niestety w górę. ale jak mam iść do badań to jestem tak głodna, że jak zachodzę do laboratorium to już mi słabo z głodu i zaraz po badaniu prawie biegiem do domu na śniadanie.
co do pogody to nie wiem gdzie jest deszcz, ale na pewno nie u mnie hehe wyjechałabym sobie na wakacje nad morze trochę bo przy mojej tarczycy bardzo wskazane jest wdychanie jodu, ale mąż w Irl a sama przecież nie pojadę :-( no ale za tydzień lecę do tej głupiej Irlandii to sobie chociaż nad oceanem pobędę - o ile oczywiście nie będzie lało.
książek w irlandii mam pełen regał, a przeczytałam je wszystkie przez pierwsze 3 miesiące ciąży jak się źle czułam hehe wtedy nie robiłam nic poza obijaniem się i czytaniem.
teraz chyba wrócę do robienia koszyczków...