Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hałabała a w jakim wieku masz synka? ja nie nadążam za swoją dwulatką i czasem o spacerze z nią to myślę jak mam na prawdę dużo sił i jestem wypoczęta
czyli mamy w tym samym wiekuw maju skonczyl 2 latka:-)
moja jest z 3 maja 
U nas tak samo, leje strasznie, zimno - wszystko trwa juz dwa dni i zaczyna sie podnosić woda w rzece a że moim cuuudowni sąsiedzi postanowili pozbyc sie wody opadowej i zalać mnie - w tej chwili mój dom w budowie zalewa woda z czterech stron i w takie dni jak dziś dostaję zawału do ranaCześć.
U mnie leje już drugi dzień, już mamy zowu efekty zalania, osuwiska i podtopienia. Znowu budowy nam stanął i zamiast się kończyć to będą znowu przedłużane. Kicha straszna z tym deszczem, jak tak leje ze dwa dni to ziemie nie wsiąka robi się stan alarmowy, a te rozkopane drogi zalewa całkiem i robota jakby od początku. Chłopaki u mniew pracy fiksują, bo wszystko co zrobili w upały znowu musi czekać na ciąg dlaszy bo wszystko zalane.
U nas dzisiaj tylko 13 stopni, temperatura tez poszałała za bardzo w dół. Musze kupić jakąs kurtę fajną dla córci bo lato to sobie już chyba poszło w siną dal i nie wróci w tym roku :/.

czyli mamy w tym samym wiekumoja jest z 3 maja
![]()