• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hej dziewczynki, powróciłam do Was po wczasach. Mam nadzieję, że u wszystkich grudniowych mamuś wszystko ok, maluszki szaleją w brzuszkach:-). Niestety nie będę w stanie Was nadrobić, ale jak już dojdę do siebie popiorę i wrócę po wakacjach do rzeczywistości to będę już często:-).
Jeśli o mnie chodzi wakacje były super, polecam Teneryfę w 100000000%, nie jest zbyt gorąco (wieczorem czasami było mi chłodno;-)), a słońce codziennie gwarantowane, poza tym jest mnóstwo atrakcji poza hotelami dla dorosłych i dzieci, nasza Julia była zachwycona wakacjami.
Jeśli chodzi o dzidzię to szaleje w brzuszku, ma swoje stałe godziny mniej więcej koło 11 i 17, więc chyba wszystko idzie jak należy.

reklama
Ja tak z innej beczki. Czy są jakieś symptomy,że skraca sie szyjka??? Czasem kłuje (z 4 razy) mnie brzuch jakbym miała pełny pęcherz. Wrócęz łazienki to jest ok i wcale pełny nie jest. Czasem jest też mi ciężko w brzuchu. Wiem ,ze się schizuje ,ale wole za wczasu zapobiec. W 15 t. i 2 dniu miałam mierzoną szyjkę i było ok, ciąża przebiega prawidłowo. Poradźcie co robić ???
Ja mam to samo i te same obawy, poszłam wczoraj do gina (nie tego co mi prowadzi ciążę) i powiedział że szyjka jest ok. Zrobiłam to dla własnego spokoju,ale teraz kiedy wiem, że z szyjką jest ok, to już mi ulżyło :-)

Ja tak z innej beczki. Czy są jakieś symptomy,że skraca sie szyjka??? Czasem kłuje (z 4 razy) mnie brzuch jakbym miała pełny pęcherz. Wrócęz łazienki to jest ok i wcale pełny nie jest. Czasem jest też mi ciężko w brzuchu. Wiem ,ze się schizuje ,ale wole za wczasu zapobiec. W 15 t. i 2 dniu miałam mierzoną szyjkę i było ok, ciąża przebiega prawidłowo. Poradźcie co robić ???

ja myślę, że przede wszystkim się nie denerwować. jesteśmy w ciąży więc to normalne, że tu zaboli, tam zakuje hehe mnie też uciska, kuje i w ogóle ale jak jest dobrze tzn ze tak widocznie musi u mnie być :-) pogorszyć się może jak się będziesz za bardzo stresowała więc luzik.

joamar super, że wakacje udane. teraz powrót do rzeczywistości kochanych forumowiczek :-D

co zrobić. taki to jest nasz ciężki los hehe

ktoś wie co z sunnflower? bo pisała codziennie a teraz cisza. może ma jakiś urlop? bo nie wiem czy czegoś nie przeoczyłam

Elena spokojnie pewnie nic sie nie dzieje, dzidzia rosnie wszystko sie rozciaga to i boli tu i tam. Ja to juz dwa opakowania nospy zjadlam przez te bole i wszystko jest ok.Czemu akurat mysli, ze szyjka sie skraca? mialas jakies problemy z tym??

reklama
laski rano się rozpisujecie a wieczorem to milczenie hehe jak rano nie zawsze mam czas to ciężko was nadrobić, a jak się nudzę to nie ma z kim gadać :-D chyba jestem jakaś inna hehe chociaż jak będę z moim A już na dobre to wieczory chyba będą nasze więc w zasadzie rozumiem was kobietki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry