H
hałabała
Gość
misiliss do lekarza chodzisz we wrocławiu?, a gdzie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale swiatecznie sie zrobilo:-) ja mam termin na 7 wiec na swieta bede w domku jak bedzie ok, ale i tak nigdzie sie nie wybieram- taki to sezon grypowy to nie chce maluszka zabierac w tyle osob, zal mi tylko, ze nie pojem sobie pieroow z grzybami itp;-)A ja bym się chciała gdzieś "potłuc" na Wigilię, ale czarno widzę 160 km w samochodzie
Termin mam na 16 grudnia, więc przed Świętami raczej do domu wyjdziemy, chyba że będzie duże opóźnienie. To będzie pierwsza nasza Wigilia i pierwsza (jedyna) tylko we trójkę. Mąż się śmieje, że jak wszystko będzie na czas, to jeszcze zdążę pierogów nalepić
Rodzice i Teściowie pewnie przyjadą, ale w pierwszy albo drugi dzień Świąt. Trochę smutno teraz, ale w samą Wigilię chyba już nie będę o tym myśleć. Jak Maluszek będzie w domu, to będzie sama radość![]()
jestem z Wro i za spotkaniem jak najbardziejhalabala tak we wrodo medexu na sw. mikolaja do prof. zimmera. ale z wromog jeszcz epolecic naprawde swietnego lekarza myszczyszyna
super extra lekarz iszkoda ze zaczal sie mna opiekowac dopiero w spzitalu bo tak nie wiem czy bym do niego nie poszla
a ty z wro jestes?? kurcze duzo z wro nas jest fajnie to po porodzie mozna by sie spotkac na kawusi i spcerku z dzidziami
![]()

haha supernareszcie ktos bedzie z jednego miasta co ja
bo z opola rzadko kto jest i na marcowkach nie bylo i na grudniowkach nie ma
a teraz ebde wroclawianka
![]()
gosia nei ma sprawybedie grudniowkowy podbuj
![]()

my cię ładnie wytłumaczymyta a chlop mnie z chalupy wymelduje![]()