• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

elena masz racje nie zaszkodzi sprawdzic :) bo u jednej moze byc to a u innej cos inengo i taka jest prawda ale wydaje mi sie ze to pecherz moze ci daje znaki takie. jak bedziesz robila wyniki to zobaczysz co i jak. ja pamietam tez mialam dziwne klucia na dole i przypisywalam je szyjce bo tak w tych okolicach mniejwiecej byly i babka mi zasugeroala ze to byc moze pecherz i wyszla mi wlasnie infekcja a ja sie balam ze szyjka mi sie skraca a infekcje pecherza wyleczylam w 3 dni :) ale tak samo moze to byc zwykla ciazowa dolegliwosc i oby tak bylo :) co do skracania sie szyjki jeszcze to pamietam ze przed tym jak trafilam na porodowke w tamtej ciazy to z 2 tygodnie wczesniej ajk sie do tylu stojac wyginalam np podnoszac irece i czeszac sie to tak mnie wlasnie tam niziutko ciagnelo tak w dol i nie wiem czy to to nie bylo wlasnie ale teraz moge tylko gdybac. to takie moje doswiadczenia male... ale jak mowie u jednego moze byc to a u innego co i nnego albo nic. :)

jaomar super ze sie wakacje wam udaly :) teraz czesciej z nami popiszesz prawda ?? ;)

a ja sobie harrego portiera :P ogladam :)i sobie czekam na jakies kopniaczki slodkie :) chociaz dzisiaj troszk esi eporuszal i moz ejuz osobie odpoczywac. caly cza smnie te jelita mecza i poprostu moze to glupio zabrzmi ale slysze jakby moj organizm sam w brzuchu baki puszczal :/ poprostu masakra tak mi bulgocze. ale licze na to ze te tbletki mi szybko pomoga... i mi ulzy. jeszcze na nos szklaenczka meliski na dobre spanie i powinno byc git ...
kurcze jakos do mnie jeszcze chyba za bardzo ne dociera ze maz prace stracil ... oby tylko szybko cos znalazl. smieje sie bo z wro przeprowadzil sie do opola i tak sie poznalaismy a teraz tam wracamy hehe :)

Ostatnia edycja:
reklama
ooo odezwała się koleżanka hehe
dziewczyny nie panikujcie... za dużo się naczytałyśmy i zaraz każdej się wydaje, że coś dolega - tak nie można :-)
ooo i znowu poczułam moje maleństwo dzisiaj - nareszcie. ale jakoś się uparło na lewą strone brzuszka :-)

ooo odezwała się koleżanka hehe
dziewczyny nie panikujcie... za dużo się naczytałyśmy i zaraz każdej się wydaje, że coś dolega - tak nie można :-)
ooo i znowu poczułam moje maleństwo dzisiaj - nareszcie. ale jakoś się uparło na lewą strone brzuszka :-)

to tak jak moje, glownie po lewej harcuje:happy:

no możliwe bo mój leniuch jak miałam kiedyś usg to się ruszyć nie chciał :-D co ja się musiałam nakaszleć i naśmiać, żeby ruszył to malutkie dupsko hehe lekarz się śmiał, że lubi spać. ciekawe czy jak się urodzi to też takie grzeczne dziecko będzie

missiiss oczywiście popiszę:-) bardzo mi przykro, że mąż stracił pracę i trzymam kciuki &&&&&& by szybciutko coś znalazł.
Moj mężuś z kolei znów wyjeżdża w niedzielę więc następne 4 tyg. samotne.
Jeśli chodzi o te ruchy to moje maleństwo harcuje po całym brzuchu co dla mnie nowość bo Jula była spokojna. A ta to tak się wygina, że normalnie rano czuję jakby się pupą wypychała a potem znów się chowa wgłąb brzucha. Fajne jest to uczucie:-)

Gosiu ja jeszcze nigdy na USG nie widziałam jak mała się rusza, a lekarz zawsze musiał budzić ją biciem serca. Julcia też się mało ruszała i spała pięknie po porodzie niestety to nie jest reguła;-);-);-)

mój maluch pewnie po porodzie da nam popalić :-) o ile nie wcześniej hehe bo tak w sumie to dopiero dzisiaj się uaktywnił i nareszcie wiem, że coś mi tam rośnie hehe ale o tym na odpowiednim wątku

reklama
a ja już wiem że nie moge od dziś jeść mojej ulubionej pizzy i zapiekanki z boczkiem bo mnie cofa :szok:no nic zostaniemy z dzidzą przy serkach :-D
Gosiu juz wcześniej miałam gratulowac pobudki ludzika :)
Missiiss dobrze że złego są też dobre strony i że je dostrzegasz, a we wrocku ja tez chciałam mieszkac bo wiem że tam z pracą bym nie miala zadnych problemów... ale cóż siła wyższa chciała bym na starych śmieciach została :-D heh aż sie rymło:)
dobranoc kobietki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry