vengo
Zaangażowana w BB
"dziś się zorientowałam, że wyrosłam z ubrań
wchodzę tylko do jednych ciążowych spodni, wszystko inne za małe, żeby dziś w lnianych wyjść musiałam przeszyć guzik o parę cm, dobrze, że kupiłam ostatnio trochę ciążowych bluzek i takie wdzianko a'la płaszczyk na chłodniejsze dni, ale jutro chyba muszę się wybrać choć jedną lub dwie pary spodni i spódnice jakąś kupić, tylko w tej warszawie drogo"
Polecam teraz zakupy w mothercare. Kupiłam dziś tam spodnie ciążowe przecenione z 195 zł na 35 zł. Nawet spory wybór rozmiarów. Dla mnie też już wszystko za ciasne
wchodzę tylko do jednych ciążowych spodni, wszystko inne za małe, żeby dziś w lnianych wyjść musiałam przeszyć guzik o parę cm, dobrze, że kupiłam ostatnio trochę ciążowych bluzek i takie wdzianko a'la płaszczyk na chłodniejsze dni, ale jutro chyba muszę się wybrać choć jedną lub dwie pary spodni i spódnice jakąś kupić, tylko w tej warszawie drogo"Polecam teraz zakupy w mothercare. Kupiłam dziś tam spodnie ciążowe przecenione z 195 zł na 35 zł. Nawet spory wybór rozmiarów. Dla mnie też już wszystko za ciasne
a na basen strój za 20 zł. i niech sobie będzie - kto to wie jak za rok będę po tej ciąży wyglądała więc szkoda kasy mi była na fajny ale drogi strój.