• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

"dziś się zorientowałam, że wyrosłam z ubrań:szok: wchodzę tylko do jednych ciążowych spodni, wszystko inne za małe, żeby dziś w lnianych wyjść musiałam przeszyć guzik o parę cm, dobrze, że kupiłam ostatnio trochę ciążowych bluzek i takie wdzianko a'la płaszczyk na chłodniejsze dni, ale jutro chyba muszę się wybrać choć jedną lub dwie pary spodni i spódnice jakąś kupić, tylko w tej warszawie drogo"

Polecam teraz zakupy w mothercare. Kupiłam dziś tam spodnie ciążowe przecenione z 195 zł na 35 zł. Nawet spory wybór rozmiarów. Dla mnie też już wszystko za ciasne ;)

reklama
Pati.b udane zakupy. :-) Ja tak samo uważam,ze nie ma sensu kupować sobie rzeczy na bierząco. Dlatego sie wstrzymuję,ale za kilka dni planuję kupić sukienkę.Taką żeby nawet w listopadzie chodzić po domu. W domu z brzuchem i jesienia mogę chodzić w letnich rzeczach.

a ja radze zerknac na allegro, chyba ze ktos nie lubi uzywanych ;-) ja kupuje markowe uzywane ciuszki w granicach 50zl (spodnie) bluzki 20zł a ostatnio kupilam nowe spodnie za 35zł i sa super :Mama ciążowe jeansy spodnie wyprzedaż! 36 S (1165436606) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i powiem warto byl bo sa naprawde jak ulał. nigdy nie wydam kupe kasy na ubranie w ktorym pochodze 4 miesiace, dla mnie to chore, wole kupic cos fajnego dla brzdaca:-)

ja też to popieram. nie dam za dużo kasy za coś co ponoszę kilka miesięcy. na początku byłam napalona, żeby kupić fajny strój kąpielowy ale zmądrzałam i kupiłam w końcu zielony stanik i zielone spodenki i tak na plaże mogę śmigać :-D a na basen strój za 20 zł. i niech sobie będzie - kto to wie jak za rok będę po tej ciąży wyglądała więc szkoda kasy mi była na fajny ale drogi strój.

ja mam taki stroj juz hohoho trzy rodzaje wszystkie jednokolorowe sama ponaszywalam cekiny i koraliki zeby byly jakies inne :-), ja jestem sknera jak mam wydac wiecej na jakis ciuszek... teraz musze sie psychicznie nastawic zeby sobie kurtke kupic jesienna a to juz cos kolo 100zl trzeba bo musze miec taka ładniejsza elegancka zeby i do kosciola i na egzamin szlo w niej isc, wiec albo plaszczyk albo kurtka.... ponoc juz u nas sa na targu jakies fajne (tesciowa mi mowila a nie wiem co wg niej jest ładne... różnie z tym bywa) jak nie bedzie upalow to sie przejde

dobranoc i milej nocki wszystkim

reklama
Mi się pofarciło bo dostałam już kurtkę od siostry męża- wcześniejszej ciążówki i teraz nie jest już jej potrzebna, a naprawdę jest fajna jak na kurtkę która ma pomieścić zaawansowany -ciążowy brzuch ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry