• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
przynajmniej mam do kogo gębę otworzyć, a on mruczeniem odpowie to sobie pogadamy :-D

mogłam jechać z C., ale to jest bieganina kilka dni non stop, a już ostatnio po wypadzie do rodziców wróciłam pół żywa, więc jak on sobie spokojnie da sam radę to niech załatwia

oby szybko się znalazło to mieszkanie, ale myślę, że w takich suwałkach to raczej nie schodzą jak ciepłe bułeczki, bo napływowych ludzi chyba tam nie wiele, poza tym wolałabym żeby było od razu gdzie się wprowadzić, bo w najgorszym razie będziemy musieli po 15 sierpnia przemieszkać trochę u jego rodziców, a tego chciałabym uniknąć,

uciekam pod prysznic i do łóżeczka, jak nie zasnę to obejrzę jeszcze dr'a Hausa

Napewno znajdziecie wymarzone mieszkanko i będe trzymac mocno kciuki!

Zajrzałam na chwilkę do kwietniówek 2011, jeju dopiero co robiłam test 1 kwietnia... milo jest poczytać o ich objawach ciąży i powspominać :-) Ale ten czas leci!!

A zapisujesz się Wiolcia na szkołę rodzenia? Ja się zapisuje, już mam upatrzoną i liczę na to, że tam oswoję trochę swoje lęki. Rodziłam już, ale 11 lat temu i każda ciąża i rozwiązanie jest inne, więc znów nie wiem czego się spodziewać :nerd:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry