Tunia hehe faktycznie się wyżyłaś
ja nie chcę się denerwować, bo ogólnie to baaardzo nerwowa jestem, więc wolę nie poruszać tego tematu tzn go nie komentować :-)
A tak z innej beczki - ale nie chce mi się dziś w pracy siedzieć :/ Dziś byłam o 6:50 w pracy, bo jak przyjeżdżam później to nie mam gdzie parkować bo wszystkie miejsca pozajmowane :/ a pracuję w centrum Poznania więc z miejscami jest problem. Ale co za tym idzie, musiałam wstać o 6 i oczywiście się nie wyspałam :-( Znowu będę w pracy zasypiać
gdybym siedziała sama w pokoju to bym się kimnęła :-)
ja nie chcę się denerwować, bo ogólnie to baaardzo nerwowa jestem, więc wolę nie poruszać tego tematu tzn go nie komentować :-) A tak z innej beczki - ale nie chce mi się dziś w pracy siedzieć :/ Dziś byłam o 6:50 w pracy, bo jak przyjeżdżam później to nie mam gdzie parkować bo wszystkie miejsca pozajmowane :/ a pracuję w centrum Poznania więc z miejscami jest problem. Ale co za tym idzie, musiałam wstać o 6 i oczywiście się nie wyspałam :-( Znowu będę w pracy zasypiać
gdybym siedziała sama w pokoju to bym się kimnęła :-)
szwagier będzie go dziś próbował zareklamować (że to niby tak było
) jak nie to oddadzą kasę, ale chodzi o to ze znów biedny musi czekac, dostał coś wymarzonego w końcu i nadal nie ma a to zabawka której nie ma raczej w sklepach, my go kupilismy w specjalnym sklepie z takimi gadźetami elektronicznymi i był tylko jeden, no zobaczymy jak to sie potoczy...
To dopiero skandal - niedawno krytykowali tę sytuację w Niemczech, a sami co zrobili? Normalnie nie da sie żyć w tym chorym kraju, każdy kolejny rząd jest gorszy
Ale co ich interesuje los zwykłego szaraka? przecież oni pieniądze mają i będą mieć... zamiast studiować ekonomie mogłam iść na polityka