Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny a ja mam takie pytanie - czy ćwiczycie w ciąży?? Bo ja więcej odpoczywam niż ćwiczę![]()
choć ruchu mi nie brakuje pzy dziecku i w domu ale to nie to samo..
..........
a gdzie wstawiacie fotki, bo ja sie jakos na bb nie moge odnalesc![]()
gosia a ja myslalam ze na jakims innym fotkowym watku wkleisz fotke haha.
Kiedys widzialam watek o zdjeciach z usg, ostatnio go szukalam i nie znalazlam, jakos te watki tutaj sa dziwnie pomieszane :]
jak dobrze pójdzie to będziemy mieszkanie w samym centrum suwałk, w odnowionej kamienicy, dwupokojowe, nowe meble, nowoczesna kuchnia itd, tylko babka ma kilku ludzi do wyboru, ale C. zaczął mówi o mnie, że narzeczona w ciąży i w ogóle, babka temat podchwyciła no i może się uda, bo C. napalony na to mieszkanie, koszt: 700 zł plus czynsz 250 i media więc nie tak chyba najgorzej, a jak się uda, to znajomy mamy C. może mnie zatrudni po znajomości, choćby po to żebym miała świadczenia na macierzyński i wychowawczy, więc trzymac kciuki żeby się wszystko udało,