agaj44
Fanka BB :)
Halo Dziewczyny
Dziękuję Wam raz jeszcze za wsparcie. Dobrze mówicie, żeby nie wdawać się w dyskusję z wariatką jak mnie spotka na mieście etc. Dzięki wielkie Elena za tą radę- zastanawiałam się właśnie nad tym jakie by miała konsekwencje, gdyby Maluszkowi się coś złego stało przez nią.
Dziś wracamy z wczasów i jeszcze do pt mała będzie z nami w mieszkaniu, ale ja będę miała necik więc Wasze wsparcie mnie uratuje w razie złego
Raz jeszcze dziękuję i przepraszam, że tak o sobie, ale jak wrócę do domu to odrobię zaległości
Buziaki wielkie i miłego dnia Wam życzę!!!
Dziękuję Wam raz jeszcze za wsparcie. Dobrze mówicie, żeby nie wdawać się w dyskusję z wariatką jak mnie spotka na mieście etc. Dzięki wielkie Elena za tą radę- zastanawiałam się właśnie nad tym jakie by miała konsekwencje, gdyby Maluszkowi się coś złego stało przez nią.
Dziś wracamy z wczasów i jeszcze do pt mała będzie z nami w mieszkaniu, ale ja będę miała necik więc Wasze wsparcie mnie uratuje w razie złego
Buziaki wielkie i miłego dnia Wam życzę!!!
- dobre. Dla mojego syna na razie wszystkie dziewczyny są nie fajne, ale za jakiś czas pewnie będę się przyglądać kogo mi do domu sprowadza

tak tak dzieci sa nieprzewidywalne
a potem o rozwód. Zobaczymy, czas pokaże..Ona jest pewna, że dostanie rozwód z orzekaniem winy, heh tylko nie bierze pod uwagę jak traktowała męża zanim mnie poznał. Wiemy od adwokata, że ona nie ma szans na rozwód z winy męża, bo wystarczy 1% jej winy, żeby był rozwód z orzekaniem winy obu małżonków..A sądy tak działają w Polsce że póki co blisko 2 lata trwa sprawa o kontakty z małą....czekamy na uprawomocnienie, żeby wnieść o rozwód. Ona pewnie wniesie z orzekaniem winy a "my" za porozumieniem.