cristalrose
Fanka BB :)
Ja też nie "widzę" tej kąpieli - ciasno, umyć nic dziecku nie można i jeszcze trzeba główkę trzymać. To ja już wolę tę stówkę na coś innego przeznaczyć (tym bardziej że wanienkę juz mam - za 27 zł ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jestem w szoku, szybko leccie na policje i egzekwujcie wszystko co wam sie nalezy, nie wiem jak to wyglada w Pl, czy nakaz zblizania sie wyegzekwowac mozna od razu czy trzeba isc do sadu i czekac
no i biedne dziecko, raany ona ma dopiero 5 lat:-(
i jeszcze naraża na to dziecko!! msakra
bardzo dobrze że rozwiążecie to sądownie, wszystko to może Wam pomóc w sprawie rozwodowej! Ty jestes w trudnej sytuacji, rozumiem Twoje obawy to ma mać zdolna jest do wszystkiego
szkoda mi tez tej małej:-(
i to piersiowych bo mam ten własnie problem, po nocy nie moge podnieć się z łóżka:-(
wszystko mi w nim śmierdziało
zachciało mi się nagle mega coś słodkiego!!!!
a że staram sięnic nie mieć żeby nie żreć to sama zrobiłam swój stary poczciwy specyfik z płatków śniadaniowych kaka śmietany i margaryny, właśnie jm druga miskę a jak pomyślę o tym żurku w garnku to
.....