reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Pamiętaj, że wszystkie jesteśmy z Tobą i trzymamy za Was kciuki[emoji10][emoji10][emoji10] wierze, że wszystko dobrze się skończy [emoji6][emoji6][emoji6]Jestem w szpitalu.zagrożona ciąża, coś z krwiaczkow krwawi. Niestety.. Nie wiem jak długo tu zostanę. Serduszko malucha nadal bije... Czekamy
![]()
DigitalGirl
Moderatorka
Jestem w szpitalu.zagrożona ciąża, coś z krwiaczkow krwawi. Niestety.. Nie wiem jak długo tu zostanę. Serduszko malucha nadal bije... Czekamy
![]()
Bądź dobrej myśli, jesteśmy z Tobą! :*
Roksii89
O jeny masakra trzymaj się! tule i trzymam kciukiJestem w szpitalu.zagrożona ciąża, coś z krwiaczkow krwawi. Niestety.. Nie wiem jak długo tu zostanę. Serduszko malucha nadal bije... Czekamy
![]()
Dobrze, że serduszko bije. Maluszek jest silny, dacie radę. Lekarz powiedział, że ciąża zagrożona? Może to z jakiego krwiaka krwawi i nie ma wpływu na maluszka?Jestem w szpitalu.zagrożona ciąża, coś z krwiaczkow krwawi. Niestety.. Nie wiem jak długo tu zostanę. Serduszko malucha nadal bije... Czekamy
![]()
Angella210
Będzie dobrze.Jesteśmy z TobąJestem w szpitalu.zagrożona ciąża, coś z krwiaczkow krwawi. Niestety.. Nie wiem jak długo tu zostanę. Serduszko malucha nadal bije... Czekamy
![]()
Millo
reklama
iwilleatyou
Napewno wszystko będzie dobrze :* odpoczywaj kochanaNa usg jest mały krwiaczek. Około 12 mm.. No ale dzidziuś 7 mm, więc jeśli by pękł to dzidziuś nie da rady. Leżę z wenflonem w ręce i czekam. Dziękuję za ciepłe słowa
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom