reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2019

Ja też jak czytam jak niektóre dziewczyny się męczą, mdłości itp to aż ciężko mi uwierzyć, bo ja tak samo elegancko póki co. Ale pewnie z czasem małe tasiemce dadzą o sobie znać :D też uważam, że wraca do nas Aniołek i to z podwójną siłą :)
Ja w pierwszej ciąży wzorowo się czułam nic mi nie dolegało,A teraz mdłości piersi bolą wielkie jak balony haha mam nadzieję że szybko minął te mdłości;)

reklama
Wiecie co zauważyłam, ze muszę jeść regularnie, żeby nie męczyło mnie na żołądku, max to co 3godz posiłek i jakoś leci, a jak przeciągnę to jest masakra ..

Powiedzcie dziewczyny co robić mam wizytę dopiero 10 maja to bd jakoś 8tc czekać czy iść na pierwszą dla pewności do innego? U tamtego niestety takie kolejki są ale dziwnym trafem jak byłam u niego przed owu to zaszlam w ciążę. Super lekarz i napewno do innego chodzić nie chce i teraz myślę co zrobić...

Powiedzcie dziewczyny co robić mam wizytę dopiero 10 maja to bd jakoś 8tc czekać czy iść na pierwszą dla pewności do innego? U tamtego niestety takie kolejki są ale dziwnym trafem jak byłam u niego przed owu to zaszlam w ciążę. Super lekarz i napewno do innego chodzić nie chce i teraz myślę co zrobić...
Ja mam wizyte pierwsza w czwartek i też to jest mój 8my tydzień. Jak nic sie nie dzieje nie ma sensu żebyś szła wcześniej. 8tc to idealny termin żeby było widać coś na usg i żeby zdarzyć przed 10tc do becikowego :) ja bym czekała cierpliwie.

Ja jeszcze nie wiem jakie ja mam podejście do porodówki bo to pierwsza ciąża (i to dopiero sam poczatek), ale moja siostra urodziła teraz w niedziele i mąż z nią był :) gdy tylko zaczęli chodzić do szkoły rodzenia to powiedzieli że do szkoły razem i poród razem! :) tak tez się stało, przeszczęśliwi oboje i nic a nic nie żałują tej decyzji, nam też to polecają :)
Ja juz wiem ze na porodowce chce byc sama. Bo inaczej sie bede rozczulac nad soba a tak moze jakoś inaczej sie ogarne i to przetrwam chodz nie powiem boje sie mega

reklama
Do góry