reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

o własnie Paula wyladowała i juz pijemy razem kawusie
prosze bardzo o to dowód:)

Załączniki

• DSC04215.jpg
    DSC04215.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 27
reklama
:-D:-D:-D:-D:-D

jestem a was pewnie nie ma - jak węszyłyście to nadrabiałam ;-) swoją drogą: dota niezłe nozdrza! :-D nie no ale myję się codziennie :sorry2: może za mało :confused:;-)
przeczytałam ale nie chce mi się odpisywać - ot! takie egoistyczne podejście mam dzisiaj :-p;-)

my juz po obiadku :)
mała wstała szczesliwa jak skowronek najedzona czeka na tatusia który bedzie zaraz w domku:)
a wy gdzie jestescie jak was niema??/ hihihih

Oj gaduly gaduly, ja nie wiem kto sie tymi Waszymi dziecmi zajmuje, bo na pewno nie Wy! ;-):-D
Czesc w ogole :-)

My od rana latamy... bo to dzis klub maluszka, potem musialam do miasta podjechac, i tak oto jestem dopiero....
Dotka- dzieki za zainteresowanie....;-):tak::-) Oliwierek zyje, ma sie dobrze i na szczescie zdrowy....:tak::tak::-)

hejka
mieliśmy dziś gości-przyjechała moja siostra z chłopakiem.
poszłyśmy rwać lilaki.-młoda ścięła włosy-bardzo fajnie wygląda.
Kuba wariował jak szalony.
a teraz sie pluska.

Stefanko-kim jest Gajutek??? :-D
Kata- a co Ty dziś taka egoistka?:tak:;-):-p
Grzechotko-a czemu pytasz o zyrtek?-dajesz inaczej?

a co tu tak pusto-gdzie Was wywiało?

widzę że Was nie ma- to dobrej nocki kożelanki :tak:

Ostatnia edycja:
witam

kasiamaj no daje mu na łyżeczce z odrobina soczku bo on nie da sobie wlac do buzi tych kropel ale troche pomaga ale i tak cieknie z nosa tylko może nie tak mocno
a co do picia to kuba tez dużo pije z rana tez wypija kasze 200 i herbatki lub soczki z 300 400 ml to maly ochlop:-D

ha ja wczoraj wreszcie sie zmobilizowałam do prasowania niestety dzis mnie czeka następna cała suszara :baffled::baffled: i tak w kółko :confused:

miłego dnia oby dziś nie padało

kurde wcielo mi mega posta.:wściekła/y:..jestem zła ale napisze raz jeszcze
a wiec dziekuje wszystkim za zainteresowanie, maile smsy wiadomosci na gg
u nas wszystko ok.:tak:
prawde mowiac mialam bardzo ciezki tydzien. pisałam wam ze moja mama miala isc do szpitala no i ja mialam strasznie wyrzuty sumienia ze nie moge pojechac do niej. strasznie lezało mi to na sercu, no ale teraz juz jest w domu i trzeba czekac na wyniki badań...
poza tym dopadła mnie mega migrena i przez 3 dni kładłam się i wstawałam z bolem głowy..koszmar mowie wam nie mogłam chodzic, schylac sie i ogolnie funkcjonowac, najchetniej polozylabym sie i nakryła kołdrą bo nawet światlo mnie drażniło..no a dziecmi trzeba się zająć.
do tego paweł niestety niczego mi nie ułatwiał bo jest mega niegrzeczny.robi wszystko to czego mu nie wolno a jak mu zabraniam bądź cos zabieram to wyje w niebogłosy.
biega po rogówce nie patrzac gdzie stawia stopy...ja go na dół a on znow do góry...i tak w kółko czasem trace juz siły, cierpliwosc...
a jemu jak sie znudzi znajduje kolejną zabawe..wspina sie na wszystkie regały, polki, wchodzi do szuflad, wyciaga wszystko z szafek i rozsypuje...majkaron, ryz itp...nawet smieci lubi wysypywac a pozniej sprzata niby....no ale kuchnia zasyfiona jak cholera..
tak ze szukam na tego lobuza jakiegos zlotego środka bo narazie zabawkami to tak nie bardzo lubi się pobawic..najlepsze jest to co niedozwolone...

do tego no wlasnie - komunia.:tak:
musialam zapiąć liste gosci na ostatni guzik. pojechac do restauracji i ustalic wszelkie szczegóły.
do tego latałam po sklepach by sprawic sobie jakis ciuch na ta okazje..no ale oczywiscie nic nie kupilam bo wszedzie rozmiary 44/46 albo 34/36....:angry:
no ale jeszcze w weekend pojade bo kupic cos musze.
no i zaczelam troche sprzatac, myc okna, porobilam miejsca w szafkach bo kilka dni bede miala gosci wiec gdzies muszą się wypakowac...
niebawem zaczną sie próby w kosciele no i nerwówka pewnie dopiero nas dopadnie.
mam nadzieje ze waldi wróci bez żadnych problemów ze strony firmy...jak to zwykle bywało:baffled:
no i to chyba tyle...dobrze ze damian ma juz cały strój komunijny bo jakbym jeszcze teraz miala sie tym martwic to szok normalnie

nie dam rady wszystkim odpisac wiec wybaczcie
dobra zmykam zycze wszystkim milego dnia,bede wpadac w miare mozliwosci

reklama
witam się i ja (trala la la ):-D
ot tak jakoś wesoło

zaraz idziemy na śniadanko więc wpadłam się tylko przywitać-żebyście wiedziały że maj żyje :tak::-p

Grzechotko-u nas też problem z lekami-ale jakoś daję radę.katar też jest :-(choć nie taki obfity.dobrze masz że Kuba wypija kaszę-nasz to wcale nic!!!:wściekła/y:juz nie wiem jak mu to podsunąć-dostał ostatnio mleko bebilon pepti 2 -i nic-nawet osłodzonego nie ruszył zaraz wyje.

dla reszty buziole
i miłego dzionka

Ostatnia edycja:
Do góry